De ce insala femeile

Te-ai intrebat vreodata de ce insala femeile? Ei bine, exista mai multe motive pentru care se intampla lucrul acesta. Intr-un articol anterior am subliniat cateva dintre ratiunile pentru care barbatii insala, iar acum a venit momentul sa vedem care este situatia in cazul doamnelor. Se crede ca barbatii sunt cei care rareori rateaza ocazia de a se implica intr-o relatie extraconjugala, insa realitatea ne contrazice. Femeile pot insela cu aceeasi usurinta ca si domnii, dar intrebarea este de ce fac ele pasul acesta atat de controversat? Din randurile de mai jos veti afla cateva psibile raspunsuri pentru intrebarea care ne incolteste in minte.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De ce insala femeile

YouTube

De ce insala femeile? Cateva motive

Se ataseaza prea repede. Femeile construiesc relatii emotionale prea repede, asa ca este extrem de usor sa se ataseze de un barbat si sa confunde apropierea dintre ei cu iubirea.

Iubesc barbatii care le pot oferi suport emotional. Se spune ca daca vrei ca o femeie sa te iubesca, fa-o sa rada. Adevarat! Insa, la fel de adevarat este si faptul ca femeile prefera barbatii care le ofera sprijin emotional. De ce insala femeile? Pentru ca in amantul lor au vazut un umar pe care se pot sprijini.

Se pot indragosti cu usurinta. Dragoastea joaca un rol esential si daca isi face aparitia intre doua persoane, atunci parca nu i te poti opune. Cam asa se intampla si in cazul doamnelor care, daca se indragostesc de un barbat ce nu ar trebui sa faca parte din viata lor, se lasa purtate de val si incep o relatie interzisa si condamnata de intreaga societate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
De ce insala femeile

IMAGE SOURCE

Unora le plac barfele si drama. Pentru ca oamenii sunt atat de diferiti, nu este de mirare daca unele femei insala tocmai pentru ca totul sa devina o barfa si o drama. Poate ca se plictisesc de viata de zi cu zi si cauta ceva nou si incitatnt care sa le ocupe timpul si mintea, iar un amant ar putea fi raspunsul ideal. De ce insala femeile? Unul dintre raspunsuri este si cel de mai sus.

Pot fi confuze in ceea ce priveste sentimentele pe care le au. In anumite cazuri se poate intampla ca doamna sa isi iubeasca sotul si, cu toate acestea, sa simta ca ceva nu este in regula, iar cand apare un Don Juan in viata ei, atunci sentimentele ii pot deveni confuze si nu mai stie pe cine isi doreste: sotul sau amantul? Si ce face ea atunci? Incearca sa ii pastreze pe amandoi.

De ce insala femeile

My Savvy Sisters

Femeilor le plac complimentele. De fapt, cred ca oricarui om, indiferent daca este femeie sau barbat, i-ar placea sa fie complimentat. Asa ca nu e de mirare daca doamna, primind in mod repetat complimente din partea unui barbat, va incepe, fara sa constientizeze macar, sa se simta atrasa de persoana in cauza, iar mai tarziu sa inceapa o aventura. Desigur, asta nu inseamna ca se topeste dupa primul compliment primit, insa daca individul stie cum sa gestioneze situatia, atunci nu este de mirare daca intr-un timp scurt va ajunge in inima femeii.

De ce insala femeile? Cateva motive sunt cele enumerate mai sus. Iar acum, ca sa incheiem articolul intr-o nota optimista, va propun sa vizionati cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment