De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta

Asa cum spuneam si in alte articole, comunicarea este foarte importanta. Si nu numai in relatia de cuplu, ci in general, in relatiile interumane. Inainte de nunta, este important sa comunici cu fotograful si cu videograful. Asta deoarece daca nu exista comunicare intre voi, atunci este posibil ca in ziua evenimentului lucrurile sa nu iasa asa cum ar trebui, iar cand primiti fotografiile si materialul video, sa realizati ca lipsesc anumite lucruri esentiale. Dupa aceea pot sa apara conflicte intre miri si cei care s-au ocupat de fotografie si de filmare. Lipsa comunicarii poate duce la astfel de scenarii care nu sunt pe placul cuiva. Pentru a le evita, tot ce trebuie sa faceti este sa vorbiti cu furnizorii. Si astfel nu trebuie sa va faceti griji pentru rezultatul final. Afla detaliile din randurile de mai jos.

De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta

Este adevarat ca in ziua nuntii mirii trebuie sa fie atenti la diferite lucrrui si nu se pot concentra numai asupra fotografului sau videografului. Trebuie sa se asigure ca totul decurge conform planului. Cu toate acestea, pentru o colaborare buna cu profesionistii, este ideal sa comunice cu acestia. Se va stabili un plan pe care fiecare parte sa il respecte in ziua marelui eveniment.

De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta

B&H

Lipsa comunicarii poate afecta rezultatul final al colaborarii cu profesionistii. Spre exemplu, pentru ca acestia sa surprinda unele momente estentiale, este bine sa stabiliti dinainte un mod prin care sa va anuntati unii pe ceilalti cand urmeaza sa se intample ceva important. Inainte de a intra in biserica, asteptati semnalul acestora, care inainte se asigura ca totul este pregatit. Astfel nu exista riscul ca momentul sa nu fie surprinsa de ei. Iar exemplele pot continua. Si inainte de dansul mirilor, de taierea tortului, aisgurati-va ca fotograful si cameramanul sunt gata sa surpinda momentele. I-ati angajat pentru a va oferi cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii, dar pentru a se intampla asta, trebuie sa colaborati, sa comunicati. Nu lasati totul la voia intamplarii si pe seama acestora.

CITESTE SI: Fotograful care a pierdut in metrou pozele de la nunta

CITESTE SI: Videograf profesionist de nunta

De ce este important sa vorbesti cu fotograful si cu videograful inainte de nunta

B&H

Desigur, ei stiu ce au de facut, vin cu idei pentru poze si video, insa au nevoie si de voi pentru a sti ce ati planuit pentru nunta. Pentru ca nu au de unde sa cunoasca toate detaliile evenimentului vostru. Si astfel exista posibilitatea sa nu fie pregatiti pentru unele momnete pe care voi le considerati importante, insa ei nu stiu de existenta lor.

Nu trebuie sa presupuneti ca dupa ce alegeti fotograful si videograful de nunta, semnati contractul si asta a fost tot. Mai schimbati doua vorbe la nunta si cand primiti materialele si atat. Este totul gresit. Trebuie sa existe in permanenta o comunicare intre voi. Daca este ceva ce nu intelegeti, sau este ceva ce doriti ca ei sa faca, vorbiti! Ei nu au cum sa afle astfel de lucruri daca nu veti comunica.

Asadar, nu uitati cat de importanta este comunicarea in general, in relatiile interumane. Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment