De ce este dificil primul an de casnicie?

Poate ai auzit deja ca primul an de casnicie este cel mai dificil. Si te intrebi cat de mult adevar exista in aceasta afirmatie. Pentru ca stii si tu cupluri care s-au castaorit si nu au intampinat dificultati in acea perioada. Sau poate ca tu nu ai aflat de problemele lor? Acum, in zilele noastre, cand multe cupluri locuiesc impreuna inainte de a se casatori, este sau nu este dificil primul an de casnicie? Ei bine, da, este. Chiar daca sunteti obisnuiti sa locuiti impreuna, lucrurile se vor schimba dupa nunta. Relatia voastra va devei oficiala, veti pune bazele unei familii si sunt numeroase lucruri la care trebuie sa va ganditi. Locul de munca, locul in care traiti, veti avea sau nu copii, va veti dori, poate, sa va mutati in alta parte, sa cumparati o casa, un apartament, o masina etc. Trebuie sa clarificati mai multe lucruri. Sa incepeti sa va obisnuiti cu ideea ca acum totul este oficial. Si poate unor cupluri le este mai usor in primul an de cansicie, in timp ce altele pot intampine dificultati. Deisgur, asta nu inseamna ca trebuie sa se descurajeze si sa creada ca mariajul lor nu va fi unul de durata. Este mai complicat, mai ales acum, in zilele noastre, cand vedem pe retelele sociale atatea cupluri care par tare fericite. Si poate simti ca in cazul vostru ceva nu este in regula. Insa nu uita ca pe internet lucrurile apar asa cum vor sa apara cei care le posteaza. Afla mai multe detalii despre dificultatile din primul an de cascnicie.

De ce este dificil primul an de casnicie?

Truth Itself

De ce este dificil primul an de casnicie?

De ce este atat de dificil? Potrivit specilaistilor, sunt anumite explicatii. De exemplu, dupa o lunga perioada de timp in care ati organizat nunta, veti vedea ca totul se termina intr-o singura noapte. Si entuziasmul se va risipi. Ce ramane dupa? Ei bine, aintirile si cam atat. Deisgur, si faptul ca acum relatia voastra a devenit oficiala. Iar cand va veti certa, de exemplu, nu ai cum sa nu iti spui “Oh, Doamne, asta ma va astepta pentru tot restul vietii!?”. Si gandul acesta poate fi infiorator uneori. Insa nu este cazul sa gandesti astfel. Nu uita ca certurile sunt inevitabile in cuplu. Asta nu inseamna ca vor avea loc mereu intre voi.

CITESTE SI: Sfaturi pentru primul an de casnicie

CITESTE SI: Lucruri pe care sa le faci in primul an de casnicie

De ce este dificil primul an de casnicie?

Noel Hendrickson/ Getty Images

Dar lucrurile nu trebuie sa fie numai neplacute. Incercati sa treceti peste dificultati impreuna, sa nu va descurajati si sa nu va ganditi ca totul se va termina pentru ca nu puteti face fata mariajului. Nimeni nu a spus ca este usor, insa daca veti comunica, daca veti fi sinceri unul cu celalalt, atunci veti trece cu bine peste orice neplacere. Sa nu credeti ca acum, daca v-ati casatorit, nu veti putea sa vorbiti cu partenerii de viata, ca ei ar trebui sa stie ce nu este in regula, fara a mai fi voi nevoiti sa le spuneti. Nu este deloc asa. Invatati sa fiti acolo unul pentru celalalt, sa va respectati, sa fiti sinceri si veti vedea ca totul va fi bine. Si fiti optimisti! Nu va comparati vietile si mariajul cu vietile si cansicia altora.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nuta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment