De ce este bine ca mirele sa se implice in organizarea nuntii

Astazi voi scrie despre motivele pentru care cred ca este important ca mirele sa se implice in organizarea nuntii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De ce este bine ca mirele sa se implice in organizarea nuntii

In primul rand, pentru ca este si nunta lui. Si nu este corect sa lase totul pe umerii viitoarei sale sotii. Nu cred ca este tocmai un mod bun de a incepe urmatoarea etapa a vietii impreuna. Din moment ce formeaza un cuplu, amandoi trebuie sa se implice. Acum e organizarea nuntii, apoi vor veni copiii care, de asemenea, vor avea nevoie de implicarea ambilor parteneri. Vor urma si clipe frumoase impreuna, de trait impreuna, si unele mai neplacute cand e important ca partenerii sa fie alaturi unul de celalalt.

Apoi, sa ne imaginam cum arata si cum se simte o femeie care trebuie sa mearga si la serviciu, sa organizeze singura nunta si eventual sa mai si gateasca, sa spele, sa calce haine, sa faca ordine si curatenie prin casa, sa mai aiba timp si de iubitul ei. Cum arata aceasta imagine? Parca vorbim despre o femeie obosita care este posibil sa cedeze la un moment dat. Emotional. Sa nu se mai poata implica in relatie pentru ca timpul nu ii permite. Pentru ca nu le poate face pe toate, oricat de mult si-ar dori. Si asa pot sa apara certuri, situatii tensionate in cuplu, care pot fi evitate daca ea primeste un pic de ajutor si din partea lui.

organizarea nuntii

organizarea nuntii

Implicandu-se, barbatul arata ca ii pasa. De ea, de ei, de nunta, de viitorul lor impreuna. Arata ca este un umar pe care se poate sprijini mereu viitoarea lui sotie, o persoana pe care se poate baza indiferent de situatie. Si asta conteaza enorm pentru o femeie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sa nu uitam si ca organizarea nuntii necesita mult timp si astfel puteti ajunge in situatia de a nu mai putea sta prea mult timp unul langa celalalt. Dar, daca amandoi va implicati in organizarea evenimentului, atunci veti putea petrece mai mult timp impreuna. Si chiar daca totul va fi despre nunta, totusi sunteti unul langa altul si in pauzele pe care le veti face, veti fi un cuplu fericit, care se iubesti si veti face impreuna tot ceea ce va doriti.

Veti vedea cum lucrati in echipa. E bine sa colaborati, sa vedeti cum va intelegeti ca echipa. Vor aparea si pareri diferite, va fi nevoie sa faceti compromisuri, sa recunoasteti cand nu aveti dreptate, veti gresi si o veti lua de la capat. E important si lucrul in echipa. Va va ajuta sa va intelegei mai bine unul pe altul, sa observati anumite lucruri la voi.

organizarea nuntii

organizarea nuntii

Daca bugetul nu va permite sa angajati un wedding planner, atunci faptul ca o ajuti pe viitoarea ta sotie cu organizarea nuntii va conta enorm. Veti economisi timp, bani si veti face nunta asa cum v-o imaginati amandoi.

Si acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz unde gasesti clipuri artistice de nunta din care te poti inspira daca urmeaza sa te casatoresti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment