De ce este atat de scump machiajul miresei?

Te-ai intrebat vreodata de ce este atat de scump machiajul miresei? Daca ai fost mireasa ai observat probabil ca preturile pot fi destul de piperate pentru anumite servicii legate de nunta. Iar daca urmeaza sa te castaoresti, trebuie sa aloci o anumita suma de bani si pentru acest detaliu care este extrem de important. Este adevarat ca daca nu te vei machia singura (si nici nu este recomanbdat sa faci asta, decat daca esti foarte priceputa), este ideal sa ceri ajutorul unui specialist. Asta pentru ca in ziua nuntii, cand te uiti in oglinda, sa stii ca mai furmoasa de atat nu ai cum sa fii. Insa cum sta treaba cu preturile pentru machiajul miresei?

De ce este atat de scump machiajul miresei?

Sunt mirese care sustin ca au platit prea mult pentru machaiajul pentru nunta. Deisgur, daca sunt foloiste produse de calitate si scumpe, atunci este de inteles. Iar daca machiajul este realzat de catre un profesionsit, atunci cu siguranta pretul pentru machiaj va creste. Insa aici este vorba despre situatiile mai bizare, in care se cer bani mai multi numai pentru ca este un machiaj de nunta. Si acelasi machiaj, facut pentru alte ocazii, mai putin importante, costa la fel. Deci faptul ca mireasa este cea care il poarta, este suficient pentru ca pretul acestuia sa creasca.

De ce este atat de scump machiajul miresei?

Coco Bella Bride

Exista chiar si un exemplu despre care am aflat recent. Se pare ca o mireasa a mers la salon pentru a fi machiata. Nu purta voalul, deci persoana care urma sa se ocupe de makeup a crezut ca acea clienta pur si simplu vrea o schimbare si nimic mai mult. Cand trebuia sa plateasca, femeia a multumit pentru rezultatul final, care tare mult i-a placut. Si a spus ca va fi o mireasa exact asa cum isi imagina. “Aaaaaa, deci este vorba despre o miresica aici? Imi cer scuze, am gresit pretul. De fapt trebuie sa platiti…” Mireasa a crezut ca este vorba despre o greseala. Tuturor ni se intampla sa gresim. Insa, intamplarea a facut ca femeia sa ramana in salon suficient incat sa observe ca o alta persoana, care a fost machiata similar, folosindu-se aceleasi produse, a platit mult mai putin decat ea. Pentru ca ea nu era “miresica”.

CITESTE SI: Sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese
CITESTE SI: De ce sa alegi cat mai repede makeup artist-ul pentru nunta

De ce este atat de scump machiajul miresei?

Sonara Parker

Asadar, este machiajul miresei mai scump numai pentru ca acesta este purtat de o femeie care se casatoreste? In asta sa stea valoarea lui? Sa inteleg ca unele persoane cred ca daca o femeie se casatoreste, aceasta este obligata sa investeasca mai multi bani in anumite servicii Pentru ca na, daca tot a organizat un astfel de eveniment si, in plus, va beneficia de darul de nunta, de ce sa nu scoata din buzunar mai multi bani?

Desigur, poate acesta este un caz izolat. Poate este vorba despre o mireasa care pur si simplu a avut ghinionul sa ajunga la un salon dubios. Tu ce opinie ai? Ai intalnit astfel de cazuri?

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment