Darul pentru cununia civila

In timp ce unele cupluri prefera sa organzeze cununia civila in acelasi timp cu cea religioasa, alti miri, din varii motive, aleg sa aiba cununia civila cu mai mult timp inaintea celei religioase. Daca ai primit invitatie la cununia civila, poate te intrebi ce cadou sa le faci mirilor. Asadar, sa vorbim putin despre darul pentru cununia civila.

Darul pentru cununia civila. Ce sa le oferi mirilor?

Ei bine, nu exista o regula in aceasta privinta. Ai putea tine cont de cateva reguli inainte de a decide ce cadou sa le oferi celor care isi unesc destinele si vor sa iei parte si tu la fericitul eveniment din viata lor.

Care este bugetul pe care il aveti pentru acel eveniment? Trebuie sa tineti cont in primul rand de acest lucru. Nu este nevoie sa faceti un credit pentru a putea acoperi chltuielile legate de darul pentru cununia civila.

Ce fel de relatie ai cu mirii? Sunteti propiati? Va leaga o relatie de prietenie? Sau sunteti rude? Ori pur si simplu cunostinte? Daca aveti o legatura mai stransa cu cei doi, atunci este mai usor sa va dati seama ce ati putea sa le oferiti cu ocazia participarii la acel eveniment. Asta deoarece veti sti mai bine daca au nevoie de unele obiecte pentru locuinta, ori ar fi mai indicat sa mergeti pe varianta mai sigura si sa le oferiti bani pe care ei ii vor investi ulterior in ceea ce considera ca le este necesar.

Darul pentru cununia civila

The Motley Fool

CITESTE SI: Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi

CITESTE SI: Ce trebuie sa faci pentru a avea cea mai frumoasa cununie civila

Bani sau un alt cadou? Ei bine, trebuie sa te gandesti inainte. Daca stii ca cei doi tocmai s-au mutat intr-o noua locuinta, ori renoveaza casa si au nevoie de mobila, aparate electrocasnice si asa mai departe, atunci ai putea sa le oferi ceva pentru casa. Dar sa fii sigur ca vor folosi acele obiecte. Cum spuneam mai sus, daca sunteti apropiati, atunci va fi mult mai usor sa gasiti un cadou despre care sa stiti sigur ca le va placea si chiar il vor folosi. Si bineinteles ca de fiecare data cand il vor utiliza, se vor gandi la voi si la gestul frumos pe care l-ati facut pentru ei.

Nu este nimic gresit in a-i intreba ce sa le oferiti. Daca aveti o relatie de prietenie sau chiar sunteti rude, ati putea incerca si sa ii initrebati, mai mult sau mai putin subtil, ce isi doresc sa primeasca la cununie. Pentru ca, din moment ce veti lua aprte la acel eveniment, atunci ar fi frumos si elegant sa le oferiti o mica atentie. Nu trebuie neaparat sa fie ceva costisitor, dar gestul va fi apreciat si ii va bucura.

Daca nu stiti ce sa cumparati pentru cuplul proaspat castatorit, atunci le puteti oferi o anumita suma. In functie de bugetul de care dispuneti si in functie de relatia pe care o aveti cu cei doi. Cei apropiati probabil vor dori sa fie mai generosi (daca situatia financiara le permite), in timp ce cei care nu au o legatura foarte stransa cu mirii vor scoate mai putini bani din buzunar.

Cand vine vorba despre darul pentru cununia civila, nu exista reguli batute in cuie. Fiecare invitat le ofera mirilor ceea ce consdera ca este postrivit, in limita posibilitatilor, bineinteles.

Si acum, dupa ce am aflat cum stau lucrurile cu darul pentru cununnia civila, sa aruncam o privire si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta ce ne vor bucura ziua si ne vor descreti fruntile.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment