Darul de nunta pentru prieteni

Nu este intotdeauna usor sa alegi cadoul pentru cineva, iar cand vine vorba despre darul de nunta pentru prieteni, atunci poti simti asupra ta o anumita presiune pentru a gasi cadoul pefect. Nu numai ca trebuie sa gasesti cadoul potrivit pentru fericitul cuplu, dar iti vei dori unul simbolic, care sa vorbeasca despre numerosii ani in care ati fost prieteni. Pentru a-ti veni in ajutor, am pregatit un material despre darul de nunta pentru prieteni. Sa vedem in randurile de mai jos de ce anume trebuie sa tii cont cand alegi cadoul si ce ai putea sa le oferi in dar mirilor.

teilor.ro

Darul de nunta pentru prieteni

DH Gate

Despre darul de nunta pentru prieteni

Pasul 1. Locuiesc deja impreuna?

Daca locuiesc impreuna, nu este necesar sa le cumperi ceva traditional, poti alege orice cadou ti se pare mai aparte. Prosoape pufoase, de exemplu. De ce nu?

Pasul 2. Gaseste modalitati creative prin care poti personaliza darul de nunta pentru prieteni

teilor.ro

Fotografii in care au fost surprinse momente din timpul organizarii nuntii, muzica de la nunta, o colectie cu retele preferate ale celor doi. Le poti include intr-un album foto, le poti pune pe un CD, pe care cei doi sa le aiba mult timp si de care sa se bucure impreuna.

Pasul 3. Incadreaza-te in buget

Stabileste un buget in care sa te incadrezi. Nu trebuie neaparat sa cumperi un cadou foarte scump, ci unul incarcat de semnificatie, pe care prietenii tai il vor iubi mai mult, fiind mai personal.

Darul de nunta pentru prieteni

JTyler/iStock/Getty Images

Pasul 4. Pot contribui si altii

teilor.ro

Daca cei doi urmeaza sa se mute intr-o casa noua, atunci poate au nevoie, de exemplu, de mobila. Fiind costisitoare, ar putea fi o idee buna ca un grup de mai multe persoane sa stranga o suma mai mare de bani ce urmeaza sa fie investita intr-un cadou util pentru miri.

Pasul 5. Poti include numele lor

Prosoape cu initialele lor pot fi, de asemenea, un dar de nunta pe care prietenii tai il vor iubi. Ori poti personaliza in acest fel si alte lucruri. Nu trebuie decat sa iti lasi imaginatia libera si, cu siguranta, vei gasi cadoul perfect care poate include si numele lor.

Pasul 6. Nu le oferi nimic prea intim

teilor.ro

Avand in vedere ca unii miri ar putea deschide cadourile de nunta in prezenta invitatilor, unele lucruri primite i-ar putea pune intr-o situatie mai jenanta. Asa ca, daca vrei sa le oferi lenjerie intima, de exemplu, mai bine faci acest lucru cu ocazia petrecerii burlacilor sau a burlacitelor.

Cateva exemple pentru darul de nunta pentru prieteni

Le poti oferi opere de arta, numai bune de pus pe perete. Daca esti o persoana inzestrata cu calitati artistice, atunci le-ai putea face chiar tu, ori le poti cumpara la fel de bine. De asemenea, le poti oferi un suport personalizat cu numele lor pentru bauturi, un covoras personalizat sau chiar cani, ori un puzzle cu fotogarfii cu cei doi etc.

Darul de nunta pentru prieteni

Hi Paper

Cand vine vorba despre darul de nunta pentru prieteni, trebuie sa tii cont in primul rand de semnificatia lui. Uneori nu pretul conteaza, ci valoarea sentimentala. Si acum, dupa ce am vazut cum stau lucrurile in cazul darurilor de nunta, sa vizionam cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment