Dansul mirilor – un moment important pentru filmarea nuntii

Dansul mirilor este un moment important, atat pentru miri cat si pentru filmul nuntii. Este primul dans alaturi de persoana iubita si este plin de emotii. Pentru o filmare nunta cat mai reusita este important sa fiti ajutati de profesionisti, pentru a va uita cu placere la rezultat.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De-a lungul timpului dansul mirilor s-a schimbat, pornind de la un vals clasic, ajungand la o multime de alte stiluri. Mirii au ales si ei sa participe la lectii de dans, pentru a avea un dans cat mai perfect pentru nunta lor.

Consider ca este foarte admirabil ca oamenii incearca sa se perfectioneze si sa dea tot ce este mai bun din ei pentru o zi asa de speciala. Incurajez pe cat se poate apelarea la specialisti cand vine vorba de un eveniment atat de unic si deosebit cum este nunta.

In ceea ce priveste filmarea nuntii presupun ca lumea o sa se intrebe de ce este asa de important sa aduci la nunta ta un cameraman nunta profesionist. In primul rand un cameraman profesionist va sti cum sa filmeze dansul mirilor in asa fel incat sa iasa in evidenta partea placuta, va sti sa alterneze intre filmarea cuplului, filmarea miscarii lor, filmarea salii si sa capteze emotia simtita de fiecare in parte in acel moment sensibil. In al doilea rand un videograf profesionist va sti in ce mod sa monteze dansul mirilor pentru a nu se sesiza micile imperfectiuni cauzate de emotiile unei astfel de zile, ca de exemplu o mica impiedicatura sau o strambatura.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Rezultatul final va transmite emotia si sentimentele unei nunti, iar privitorul va ramane impresionat de trairile nuntii tale.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment