Dansul mirilor modern sau clasic

Dansul mirilor modern sau clasic este unul dintre deliciile nuntii, asa ca necesita o atentie pe masura. Indiferent pentru ce varianta optati, el nu poate lipsi din cadrul nuntii, tocmai de aceea v-am pregatit cateva informatii despre fiecare, pentru a vedea care este mai potrivit pentru stilul nuntii voastre si pentru personalitatea amandurora.

teilor.ro

Dansul mirilor modern sau clasic

Weddings.garretthubbard

Dansul mirilor este un moment plin de romantism si de emotie, pentru care, cu siguranta, v-ati pregatit intens sau urmeaza sa faceti acest lucru. Trebuie sa gasisti melodia perfecta, coregrafia perfecta, sincronizarea perfecta, coregraful perfect. Totul trebuie sa fie perfect, pentru ca doar este nunta voastra, nu? Dar perfectiunea momentului nu trebuie sa constea numai in ritmul, versurile si notele muzicale ale melodiei, in pasii de dans pe care i-ati repetat de sute de ori sau in sincronizare. Desigur, joaca si ele rolul lor, dar punand accent numai pe acestea, pe tehnica, pe executie, pe ceea ce se vede si se aude, este posibil sa uitati sa va bucurati de moment, de intimitatea oferita de acel dans, de apropierea dintre voi, de profunzimea momentului, deci de ceea ce se simte si nu poate fi perceput nici vizual, nici auditiv, nici in alte moduri.

Dansul mirilor modern sau clasic

Youtube

Despre dansul mirilor modern sau clasic

Nu exista o alegere gresita cand vine vorba despre dansul mirilor, fie el modern sau clasic. Daca sunteti un cuplu care prefera un dans modern, atunci v-ati gandit, probabil, sa va surprindeti invitatii cu un dans disco, breakdance, streetdance sau poate hip-hop. Poate sunteti deja nerabdatori sa observati expresiile oamenilor care, in loc sa vada un vals cu miscari line, in loc sa asculte o melodie linistita, pe ale carei note sa va exprimati iubirea in pasi atent sincronizati, vor vedea un stil de dans total opus si neasteptat. Poate va doriti chiar sa includeti in coregrafie anumiti invitati, sau nasii ori chiar propriii parinti. Nu aveti cum sa dati gres in aceasta privinta, indiferent ce alegere veti face. Este nunta voastra si va puteti permite orice. Fiti originali si creativi si, ce e si mai important: bucurati-va de moment, nu uitati sa il traiti la intensitate maxima si sa zambiti. Simplu, nu?

Dansul mirilor modern sau clasic

1080.plus

Un dans al mirilor clasic poate fi la fel de delicios precum unul modern. Voi doi in mijlocul invitatilor, in centrul atentiei, executand miscarile de dans pe care le-ati repetat de nenumarate ori pentru a va asigura ca ies perfect, pe fundal auzindu-se notele muzicale ale melodiei alese cu cea mai mare grija, toate privirile indreptate catre voi, zambete desenate pe buzele celor care va privesc in liniste, poate o lacrima de emotie in coltul ochilor oamenilor care impart cu voi bucuria acelor momente. Si in tot acel timp voi doi dansand de parca nimeni si nimic nu mai este in jur, privindu-va in ochi cu dragoste si bucurie. Cu siguranta un astfel de moment nu are cum sa fie altfel decat magic.

teilor.ro

Dansul mirilor modern sau clasic

Djmures

Daca am face, deci, o comparatie intre dansul mirilor modern si cel clasic, am ajunge la concluzia ca ambele pot fi o alegere perfecta, atata vreme cat sunt incarcate de sentimente, sunt executate corect si se vede cu ochiul liber ca atat voi doi cat si invitatii va bucurati de el.

Va invitam sa accesati Studioblitz pentru a viziona cateva videoclipuri spuerbe.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment