Dansul cavalerilor de onoare

Dansul cavalerilor de onoare

As putea sa spun multe lucruri despre acest dans al cavalerilor de onoare, insa am sa ma limitez doar la cateva. In primul rand EXTRAORDINAR!!! Atat pot spune ca si prima impresie. Stafeta a fost din nou ridicata si dansul cavalerilor de onoare tocmai a devenit si mai distractiv si frumos fata de cum era inainte.
Ce frumos este acest dans, cata munca au depus acesti baieti, este intradevar ceva deosebit. Stau si ma gandesc ca totusi ca sa imiti coregrafia Britney Spears nu este tocmai un lucru usor…dar totusi cavalerii si Kirk au dat dovada de ambitie si in acelasi timp ti-a dat impresia ce ei defapt se distreaza si nu ai ramas cu impresia ca ei se chinuie sa danseze sau sa iti lase o impresie ca nu ar face asa ceva zi de zi…Totul pare natural la ei. La noi in Romania de ce mirii si cavalerii nu fac mai des astfel de lucruri? Sunt chiar foarte frumoase si sa stiti ca va ramane inregistrat acest moment toata viata voastra.

As vrea sa intalnesc si eu miri care organizeaza dansul cavalerilor de onoare atat de frumos sau poate chiar si mai spectaculos de ce nu? Toata stima si admiratia mea fata de acesti baieti care realizeaza dansul cavalerilor de onoare.
Deci dragi miri si cavaleri din Romania, iata ca se poate pentru ca am si eu o dovada, va invit sa vizualizati dansul cavalerilor de onoare realizat de Mihai si cavalerii lui la nunta Danielei si a lui Mihai.

O alta poveste pe care o puteti vedea, respectiv citi, s-a intamplat la o nunta unde cavalerii si mirele au stricat dansul miresei pentru a crea momentul cavalerilor de onoare. Mergeti pe Dailymail pentru a citi articolul.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment