Dansul cavalerilor de onoare din Romania

Dansul cavalerilor de onoare din Romania

Iata ca se poate si la noi in tara daca se vrea. Dansul cavalerilor de onoare din Romania realizat de Mihai si prietenii lui. Asa cum am scris si in articolul anterior, EXTRAORDINAR!!! este si dansul nostru realizat pe melodii straine si romanesti. Pot spune ca la acest dans cavalerii si Mihai au depus un efort extraordinar deoarece timpul de a invata dansul a fost unul foarte scurt. Stiu asta pentru ca am apucat sa il cunosc pe Mihai mai bine prin intermediul nuntii lor si stiu ca cei doi miri sunt stabiliti in Paris. Asadar nu aveau efectiv cum sa faca drumuri Paris-Craiova, Craiova-Paris ca sa invete un dans, ramanandu-le solutia de a veni cu cateva saptamani mai devreme in tara pentru a invata acest dans.
Prin urmare tin sa il felicit pe Mihai pentru efortul depus si bineinteles pe cavalerii lui care au fost langa el atunci cand a avut nevoie la cel mai important moment din viata lor.

Dansul cavalerilor de onoare din Romania, asa cum vreau eu sa il numesc, este la fel de frumos ca si celalalte dansuri realizate de americani si cu atat imi este mai drag cu cat stiu ca este realizat de un compatriot, respectiv oltean de-al nostru. Bravo Mihai, bravo baieti, sunteti extraordinari si iata ca se poate. Vreau ca viitori miri care citesc acest articol sa ia aminte si de ce nu sa incerce sa realizeze si ei asa ceva pentru ca este foarte frumos.

Tineti minte, nu o faceti pentru faima, o faceti pentru voi si va ramane inregistrat pe vecie. Un lucru nemaipomenit pentru oameni care stiu sa se distreze. Recomand cu caldura acest lucru si asta da dovada inca o data ca oamenii care se iubesc fac cu pasiune acest lucru indiferent de greutati sau obstacole.

Am sa va au un link cu ce semnifica primul dans la nunta. Asadar mult succes si spor la treaba in realizarea “Dansul cavalerilor de onoare din Romania”.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment