Daca vrei o nunta la cort, iata ce trebuie sa faci

Sunt numeroase motive pentru care nunta la cort este preferata de miri, organizatorii de evenimente. Indiferent de motivul care se afla in spatele alegerii voastre, este bine sa stiti ce aveti de facut in cazul in care ati luat decizia de a avea o nunta la cort. Sa vedem despre ce este vorba, citind randurile de mai jos.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa faci daca vrei sa ai o nunta la cort

1. Nu uita ca trebuie sa platiti pentru cort

Si, pe langa asta, trebuie sa platiti si pentru decorul din interiorul cortului, pentru aranjamente si tot ceea ce tine de acest aspect.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

2. Trebuie sa alegeti un model

Si, cand faceti asta, trebuie sa tineti cont de anumite lucruri, nu puteti lua o decizie fara a va gandi bine inainte. De exemplu, trebuie sa tineti cont de numarul invitatilor, de anotimpul in care va avea loc nunta, de decorul pe care vi-l doriti, stilul nuntii. Ganditi-va bine la toate aspectele aceastea inainte de a alege cortul.

nunta la cort

nunta la cort

3. Gasiti locul potrivit pentru cort

Nu il puteti pune oriunde. Puteti gasi un loc deosebit, inconjurat de un peisaj frumos, care nu numai ca va arata tare bine in poze, insa ii va bucura si pe invitati. Si, aveti grija daca doriti sa faceti si un gratar. Sa gasiti un loc care sa nu va ridice probleme si sa faceti totul ca la carte.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Discutati cu cei ce va inchiriaza locul

Intrebati daca au anumite restrictii in privinta zgomotului, daca acolo se poate face gratar, daca este ceva ce ar trebui sa stiti inainte de nunta, asa incat sa nu incalcati regulile locului. Abia dupa aceea semnati contractul, dupa ce puneti totul la punct si cititi bine ceea ce scrie pe hartie.

5. Faceti rezervarea la timp

Nu riscati, incercati sa rezervati cortul cu mai mult timp inainte de nunta asa incat sa fiti siguri ca nu vor fi probleme in aceasta directie. Nu neglijati acest aspect in ideea ca veti gasi oricand un loc si un cort disponibil. Daca vreti ca totul sa iasa asa cum va imaginati, atunci faceti rezervarile din timp.

6. Alegeti un cort potrivit

Adica sa nu fie unul nici prea mic, nici prea mare. Tineti cont de numarul invitatilor si discutati cu cei care va inchiriaza cortul deoarece ei va pot oferi informatii si indicatii in acest sens. Astfel veti putea dormi linistiti stiind ca ati luat o decizie buna, iar cortul va fi nici prea mare, nici prea mic.

nunta la cort

nunta la cort

7. Nu uitati ca trebuie sa aveti un plan de rezerva in cazul in care va ploua

Daca vremea tine cu voi, cortul poate fi unul deschis. Insa, daca va ploua, este clar ca daca va fi deschis nu va fi ok.

8. Ganditi-va la podea

Cea mai ieftina si la indemana varianta ar fi iarba, insa daca nu vreti ca doamnele si domnisoarele pe tocuri sa isi distruga incaltamintea, atunci puteti opta pentru o podea din lemn, de exemplu. Discutati cu cei ce va ajuta cu cortul si amenajarea locului.

9. Tineti cont de temperatura

Nimeni nu isi doreste sa fie intr-un cort in care este prea cald sau prea frig, corect?

Si acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment