Da’ copilu’ nostru cand face nunta?

Daca cei din familie considera ca ai ajuns la varsta potrivita pentru casatorie, insa tu nu dai nici cel mai anemic semn ca vrei sa faci pasul cel mare, atunci se instaleaza panica. La inceput nu este nimic grav, abia se poate sesiza ingrijorarea lor, insa vei observa ca va creste din ce in ce mai mult, pana cand va deveni o reala tragedie in familie. Acum adica? Da’ copilu’ meu cand face nunta?

Da’ copilu’ meu cand face nunta?

Prea putin conteaza ca in lume sutat atatia oameni care sufera de boli incurabile, copii care nu au ce sa manance, familii care abia isi duc traiul de pe o zi pe alta. Nu! Adevarata tragedie este in familia in care copilul a ajuns la varsta ideala pentru nunta, insa nu pare sa faca nici cel mai mic pas spre altar. Daca este totusi intr-o relatie, atunci mai exista o speranta. Dar daca nici macar nu are pe cineva, atunci tragedia e la ea acasa. Cum adica? Copilul meu, nepotul meu sau nepoata mea sa nu se insoare sau sa nu se marite?

Da' copilu' nostru cand face nunta?

Vogue

Mai ales in familiie traditioniste se intampla astfel de scenarii. Ajungi pe la 20 de ani si deja asteapta sa le dai vestea ca te insori. Sau te mariti. Vad ca timpul trece si tu… nimic. Te apropii de 30 de ani si inca nu te-ai asezat la casa ta? Grav! De 40 de ani nu mai zic nimic pentru ca… deja este vorba despre o catastrofa in toata regula.

Incep intai intr-un mod subtil sa iti transmita mesajul ca ar fi cazu’ sa te asezi si tu la casa ta. Mai primesti un exemplu, doua, trei, zece. Cum adica, altii care nu se ridica la nivelul tau au putut sa faca nunta, si tu nu? Da’ de ce? Pentru ei sa te casatoresti este un ritual pe care nu il poti evita, amana sau anula. Viata nu are sens daca nu ajungi la altar. Da’ se poate? Si, da, asa este, este un lucru important sa te casatoresti, insa trebuie facut pasul asta cand simti ca a venit momentul, cand stii ca ai intalnit persoana potrivita. Nu il faci asa, de dragul de a te insura sau de a te marita. Ca na, asa face toata lumea.

Apoi incep sa organizeze intalniri aparent intamplatoare. Cu tipi si tipe in aceeasi situatie. Ei cred ca v-ati potrivi. Asa ca, cine stie, daca fac ei pe Cupidonii, poate da Dumnezeu sa iasa ceva. Nu mai zic ca unii merg atat de departe incat incep sa apeleze la tot felul de ritualiri si potiuni facatoare de minuni. Doar-doar te-oi aseza si tu mai repede la casa ta. Doar-doar oi semna si tu actele alea. Unii parinti, sau mai ales bunicii, incep sa devina clienti fideli ai bisericii, inalta catre cer rugaciuni pline de patos. Si duc chiar dramatismul la extreme. Ajung chiar sa verse lacrimi fierbinti in momentul in care roaga divinitatea sa iti scoata in cale alesul sau aleasa inimii. Orice, numai sa induplece divinitatea sa te duca si spre tine catre nunta pe care tare mult o asteapta familia. Parintii, bunicii, unchii, matusile etc.

Da' copilu' nostru cand face nunta?

YouTube

Pentru unele persoane, daca acei membri ai familiei care au implinit varsta potrivita pentru nunta nu fac asta, atunci este motiv de panica. Desi nu ar trebui. Si da, asa este, se gandesc la binele si la viitorul lor, insa o fac intr-un mod mult prea exagerat. Pentru ca nunta nu se face doar de dragul de a te casatori. Pentru ca asa face toata lumea. Pentru ca trebuie sa fii in randul lumii. Si, daca tot vorbim despre nunta, va propun sa vizitati si pagina StudioBlitz pentru a viziona acolo cateva clipuri artistice realizate la nunti de catre un videograf profesionist.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment