Cursuri de dans pentru dansul mirilor

Trend sau necesitate? Cursurile de dans pentru dansul mirilor au devenit extrem de populare în rândul viitorilor soți. In ultimii ani, dansul mirilor a ajuns sa fie unul din momentele cheie ale nuntii. Toata lumea asteapta dansul mirilor, iar tinerii plini de emotie trebuie sa execute in fata invitatilor primul lor dans ca sot si sotie. Personal considero necesitate cursurile de dans pentru dansul mirilor. Aceste cursuri chiar functioneaza si va marturisesc ca pot face chiar  si din cei mai netalentati miri dansatori decenti. Iata mai jos cateva motive, dar si informatii necesare privind Cursuri de dans pentru dansul mirilor.

Cursuri de dans pentru dansul mirilor. De ce sa urmezi cursuri de dans pentru dansul mirilor?

The Knot. Cursuri de dans pentru dansul mirilor

The Knot. Cursuri de dans pentru dansul mirilor

 •  Pe parcursul nunții nu poți să mai scapi de ochii curioși ai nuntașilor, ei bine dansul mirilor este acel moment în care toți ochii sunt atintiti asupra ta.  Surprinde-i cu o coregradie neasteptata si fa din dansul mirilor un spectacol.
 • Deși nimeni nu va va judeca dacă ati greșit un pas la vals, cu siguranță toți va vor aprecia și admira dacă le oferiti un dans inspirat de personalitatea voastra. Transforma dansul nuntii tale in cel mai frumos dans
 • un curs de dans sporeste increderea in tine
 • inlocuiesti clasicul vals vienez cu o coregrafie personalizata.
 • cursurile de dans vor fi o oaza de liniste si de destindere in mijlocul agitatiei cu nunta
 • la un curs de dans pentru nunta inveti cum să dansezi fără nicio grijă, cum sa pui emotie in pasii tai ,cum să te distrezi si sa primesti aplauze
 • cursurile de dans pentru nunta te pregătesc pentru viața în doi.

Ce inveti la cursuri de dans pentru dansul mirilor?

Cursuri de dans pentru dansul mirilor

The Knot Cursuri de dans pentru dansul mirilor

 • Afli ce melodie vi se potrivești pentru dansul mirilor
 • Stabiliti care  va fi coregrafia primului vostru dans în calitate de soț/soție
 • Inveti cum  să adopți o postură corectă în timpul dansului
 • Cum să îți transmiți sentimentele prin intermediul dansului
 • Cum să zâmbești tot timpul
 • Cum să te distrezi în timp ce dansezi
 • Cum sa ai o atitudine pe măsură.
 • Cum sa ai incredere in tine…..

Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa urmezi Cursuri de dans pentru dansul mirilor

The Knot. Cursuri de dans pentru dansul mirilor

The Knot. Cursuri de dans pentru dansul mirilor

Cursurile de dans sunt perfecte pentru cei care mai au o luna,  doua pana la nunta fiindca in principiu ai nevoie de minim 8 ore de dans cu pauza intre ele. Iata ce sevicii ofera si ce tarife practica de exemplu Scoala in pasi de dans: in cadrul acestor cursuri private de dans va punem la dispozitie un instructor si sala intreaga doar pentru voi doi. De asemenea, la cerere va oferim (gratuit) consultanta pentru ca voi sa alegeti stilul de dans (vals vienez, tango, stiluri latino sau altele) si melodia care vi se potriveste. Programul este flexibil, stabilit de comun acord, in functie de programul vostru si de agenda noastra. Dorim sa mentionam ca desfasuram lectii particulare de dans atat in cursul saptamanii (luni-vineri, intre orele 07.00-24.00), cat si in week-end (sambata si duminica). Tarifele pentru lectiile private pentru nunta le gasiti aici.

Deasemenea, pe langa cursul de dans pentru voi doi, puteti opta si pentru cursuri impreuna cu nasii, conform www.inpasidedans.ro:

Potrivite pentru mirii si nasii care vor sa pregateasca impreuna valsul clasic al miresei (vals vienez) sau dansul de deschidere a nuntii si care au un buget mai redus pentru lectiile de dans.

In cadrul acestor cursuri se pot inscrie minim 2 perechi (de exemplu mirii si nasi doresc sa vina la lectiile de dans pentru nunta impreuna; sau mirele si/sau mireasa vor sa pregateasca un dans impreuna cu cavaleri si/sau domnisoarele de onoare).

Pretul lectiilor private de grup este 300 lei/cuplu/pachet 4 sedinte (cu posibilitatea de a prelungi la cerere numarul de sedinte din pachet). Programul se va stabili de comun acord (va fi flexibil).

Alege asadar cursuri de dans pentru miri si te vei distra  în timp ce dansezi, fără să îți faci probleme că dansul nu îți va ieși bine sau că vei greși un pas.

Odata ce vei avea coregrafia perfecta si vei fi gata pentrucel mai frumos dans in doi, asigurate ca videograful tau nu v-a rata niciun pas. Te invit pe pagina StudioBlitrz pentru cele mai inspirate trailere de nunta.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment