Curs si workshop video 16 – 18 martie

Iti place sa filmezi? Ai nevoie de mai multe informatii pentru a ajunge la acel nivel la care iti doresti sa fii? Ti-ar placea sa iti castigi existenta filmand anumite evenimente, ori pur si simplu vrei ca prin intermediul filmarilor sa iti amplifici veniturile? Indiferent de situatie, daca vrei sa inveti mai multe lucruri in legatura cu filmarea, atunci poti participa la curs si worksop video intre 16 si 18 martie, la Iasi. Videograful Sorin Latia va veni la Iasi in aceasta perioada pentru curs si workshop. Afla detaliile din randurile de mai jos.

Curs si workshop video 16 – 18 martie

Curs si workshop video 16 – 18 martie. Ce inseamna asta? Ei bine, cei pasionati de filmari trebuie sa stie ca se pot inscrie pana pe data de 10 martie 2018. Numarul maxim de locuri disponibile este 25, asa ca, daca vrei sa te numeri printre cei ce vor lua lectii de la Sorin Latia, videograf profesionist, trebuie sa te grabesti sa te inscrii. Totul se va desfasura in Iasi, asa cum am mentionat anterior.

Vineri, pe data de 16 martie 2018, va avea loc cursul video pentru incepatori si intermediari. Cursul va include urmatoarele lucruri:

– Prezentarea si utilizarea camerei video
– Incadraturi si compozitie, unghiulatii
– Miscari de camera si accesorii
– Lumina in film
– Audio
– Elemente de productie video
– Post-productie. Montaj. Packaging.

Worksopu-ul se va desfasura intre 17 si 18 martie 2018. Mai jos vei gasi informatiile referitoare la cele doua zile.

Master class:
Sambata 17 Martie 2018
– Prezentarea brand-ului StudioBlitz
– Cum sa te promovezi si sa atragi clienti
– Ce pret trebuie sa pui pe serviciile tale
– Ofertarea catre client si contracte
– Management-ul afacerii
– Secretele acestui bussines
– La final veti primi copie dupa contractul Studioblitz si dupa oferta.

Curs si workshop video 16 - 18 martie

Pexels

Hands on camera:
Duminica 18 Martie 2018:
– Prezentarea si setarile aparaturii folosita la filmarile StudioBlitz
– Ce aparatura audio trebuie sa folosim
– Cum filmam pregatirile LIVE
– Cum flmam la sedinta video LIVE
– Cum filmam cununia religioasa
– Cum sa ne organizam montajul
– Cum se realizeaza montajul StudioBlitz.

Probabil te intrebi care sunt preturile. Ei bine, cursul pentru incepatori/intermediari costa 50 de euro, iar worksopu-ul master class si hands on camera costa 80 de euro. Cei care vor participa la master class si la hands on camera vor beneficia de un discount de 20 de euro. Asa cum am spus anterior, inscrierile se fac pana la data de 10 Martie 2018. Pentru inscriere la curs si workshop trimiteti cererea pe adresa sorinlatia@studioblitz.ro. Veti primi un email cu instructiuni de plata, cat si confirmarea imediat ce s-a facut plata.

Asadar, daca vrei sa inveti de la un profesionuist cum sa filmzei, daca vrei sa stii cat mai multe informatii legate de video, despre lumea aceasta a videografiei, nu ezita sa te inscrii la curs si workshop. Ai aflat toate detaliile din randurile de mai sus.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Acolo vei gasi materiale video care iti vor arata cel mai bine ce inseamna StudioBlitz si ce presupune o filmare profesionista la nunta. Astfel iti va fi mai usor sa decizi daca vei participa sau nu la cursul si la worksop-ul din perioada 16 – 18 martie.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment