Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi

Sunt unii miri care prefera sa aiba in aceeasi zi si cununia religioasa si pe cea civila. Desigur, exista avantaje si dezavantaje in aceasta situatie. Sa vedem care sunt ele, sau cel putin o parte. Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi? Depinde de preferintele mirilor si de planurile pe care le au. Asa ca, sa vedem cum stau lucrurile in cazul mentionat anterior.

Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi

Ballantyne Hotel

Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi? Avantaje si dezavantaje

Ati decis sa va uniti destinele si considerati ca cel mai bine ar fi ca si cununia religioasa si cea civila sa aiba loc in aceeasi zi? Evident, v-ati gandit atat la aspectele pozitive, cat si la cele negative in momentul in care ati luat aceasta decizie. Dar, poate mai sunt si altele pe care nu le-ati avut in vedere. Sa vedem care sunt ele.

Un avantaj ar fi acela ca intr-o zi va puteti ocupa de ambele evenimente. Poate ar fi mai comod si pentru invitati, mai ales daca sunt oamnei pe care vi-i doriti prezenti atat la cununia religiaosa, cat si la cea civila. Si unii, din cauza programului, nu pot veni si la una si la acealalta.

Dezavantajul ar fi acela ca pentru voi ar putea fi foarte solicitant. Totul trebuie facut in graba, astfel incat intr-o zi sa faceti si cununia civila, si cea religioasa plus petrecerea de nunta. Poate fi obositor. Asa ca, din cauza timpului, este posibil sa fiti nevoiti sa renuntati la unele obiceiuri sau traditii. Fizic, ar putea fi imposibil sa le facti pe toate. Asa ca daca vreti cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi, este posibil sa fie necesar sa renuntati la anumite lucruri.

Cununia civila si cea religioasa in aceeasi zi

TreeHouse Point

Un alt dezavantaj ar fi acela ca trebuie sa purtati mai multe tinute. Una pentru cununia civila, alta pentru cea religioasa. Desigur, nu este obligatoriu. La fel se intampla si in cazul invitatilor. Unii poate vor dori sa poarte doua tinute si ar putea fi incomod sa se schimbe, deci sa poarte dupa ei doua sau mai multe tinute. Dar, de asemenea, poate vi vazut aici si un avantaj. Poate unii invitati nu au timpul necesar sau resursele financiare pentru a avea doua tinute diferite, daca cele doua evenimente vor avea loc in zile separate. Asa ca, daca le programati pentru o singura zi, atunci ar putea fi un avantaj pentru unii.

Un alt dezavantaj ar putea fi acela ca, daca va doriti sa fiti in centrul atentiei si sa va celebrati relatia si iubirea in prezenta mai multor oameni dragi, nu puteti face lucrul acesta decat o singura data. Pe cand, daca veti avea cununia religioasa si pe cea civila in zile diferite, atunci veti fi de doua ori protagonistii povestii de dragoste.

In final, decizia va va apartine, insa este bine sa cantariti bine si avantajele si dezavantajele inainte de a lua decizia finala. Voi sunteti singurii care stiu cu adevarat ce este mai bine pentru voi. Si acum, la final, sa vedem cum arata minca unui videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment