Cununia civila in aceeasi zi cu nunta? Pro si contra

Cand alegi data nuntii si implicit a cununiei religioase  trebuie sa te decizi si asupra cununiei civile. Sigur te vei intreba daca sa faci ambele cununii in aceeasi zi. Organizarea cununiei civile si a celei religioase in aceeasi zi vine cu  avantaje si dezavantaje. Ai de ales intre o zi foarte agitata in care alergi intre institutii sau una relaxata. Pe de alta parte, cununia civila in aceeasi zi cu nunta te salveaza de o cheltuiala in plus dar si de timp pierdut. Daca esti pragmatic cununia civila este doar ducerea la indeplinire a unui fapt administrativ. Ai de semnat niste acte. Doar de tine depinde ce alegi? Doua petreceri mari si fastuase? O singurapetrecere pentru amandoua, sau tratezi cunuia civila ca p o treaba pe care o ai de facut intr-o dimineata si te duci repede sa semnezi niste documente in drum spre munca? Cununia civila si religioasa in aceeasi zi cu nunta? Iata mai jos care sunt avantajele. Ca sa fim fair, am cautat si cateva avantaje pentru organizarea celor doua evenimente separat.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cununia civila in aceeasi zi cu nunta? Argumente pentru un eveniment 2 in 1

Cununia civila in aceeasi zi cu nunta

Cununia civila in aceeasi zi cu nunta

  • Un avantaj evident in aceasta situatie  este ca nu va mai fi nevoie  sa faceti petrecerea de dupa cununia civila
  • Veti avea la ambele evenimente pe toti cei apropiati. Mai ales daca aveti rude din provincie, acestewa nu ar fi putut participa la civila daca ar fi fost in alta zi
  • O singura rochie pentru doua evenimente . Aici intervine cu adevarat  mare economie de bani si timp, coafura, machiaj, rochie…toate o singura data.

Cu toate acestea exista si dezavantaje.  Cununia civila facuta separat iti ofera in principal timp sa te bucuri de fiecare ceremonie in parte, fara a fi nevoit sa fii mereu pe fuga. Daca optezi pentru un eveniment dublu, vei fi la cronometru cu timpul din ziua nuntii.  In plus , ceea ce poate fi un avantaj pentru unele mirese poate reprezenta un dezavantaj pentru altele,. Poate preferi doua rochii, 2 sedinte de machiaj side coafura. Daca bugetul nu va constrange, nu ramane decat sa va bucurati de doua zile de petreceri superbe. Si sa nu uitam ceva foarte important :  puteti avea sesiuni diferite de fotografii care o sa va ramana amintire peste timp. Vei avea asadar mai multe aminintiri de impartasit cu cei dragi.

Cununia civila in aceeasi zi cu nunta

Cununia civila in aceeasi zi cu nunta

Un ultim aspect este ca daca va casatoriti civil cu cel putin doua saptamani inainte de nunta, o sa puteti pleca in luna de miere cu noile acte.

In continuare, te invit pe pagina StudioBlitz, pentru a urmarii cele mai inspirate filmulete de nunta. Tot aici iti vei gasi inspiratia si daca estin in cautare de servicii foto-video pentru nunta ta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Te invitam sa citesti si:

Acte necesare cununie civila sector 1 – Ghid

Acte necesare cununie civila sector 2 – Ghid

Acte necesare cununie civila sector 3 – Ghid

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acte necesare cununie civila sector 4 – Ghid

Acte necesare cununie civila sector 5 – Ghid

Acte necesare cununie civila sector 6 – Ghid

Acte cununie civila Bucuresti

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment