Cununia civila Craiova

Cununia civila Craiova

Am decis sa fac acest articol “Cununia civila Craiova” deoarece se scrie despre mine cum ca eu fac prea multe filmulete de nunta si va derutez sau aduc confuzii publicului. Adica de ce fac eu atatea filme pentru clientii mei? Pentru ca sunt primul care face acest lucru din 2013, oamenii au inceput sa aprecieze acest lucru si sa isi doreasca sa achizitioneze aceste servicii.

De ce? Pur si simplu pentru ca sunt original, pentru ca este simplu sa te uiti la o cununie civila de 2-3 minute in loc sa te uiti ca pe vremuri la jumatate de ora, este mai acesibil, le poti arata rapid prietenilor cele mai importante momente din nunta ta la o cafea sau barfa fara a mai fi nevoit sa il inviti acasa ca sa vada toata nunta. Acestea sunt cateva din motivele pentru care eu fac o cununie civila Craiova sa fie deosebita si foarte frumoasa.
Alte motive ar fi ca acest moment este filmat si montat intr-un stil cinematic si ca are un film look foarte frumos, un color grade deosebit.

Cununia civila Craiova in stil cinematic filmata si montata, avem nevoie sau nu de acest lucru? Nu putem reveni la ce era inainte de 2013…adica o nunta de 3-4 ore? Parerea mea este ca nu ar trebuii sa revii la ceea ce se facea “pe vremea lui tata” ca sa zic asa. Va invit sa vedeti si voi ce inseamna o cununie civila Craiova filmata de echipa StudioBlitz.

Dupa cum vedeti este o cununie civila filmata in Craiova si parca nu iti vine sa crezi ca e la noi in Romania nu-i asa? Acesta este mesajul meu pe care vreau sa il transmit tuturor videografilor de nunta si anume ca o cununie civila inseamna mult mai mult decat stiam noi…candva…

Pentru portofoliu StudioBlitz va invitam pe pagina noastra www.studioblitz.ro

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment