Stiri despre nunta

Cum vor arata nuntile anului viitor? Tendinte nunti 2020.

Sa aruncăm o privire la ultimele tendințe stabilite pentru anul 2020 in materie de nunti. Ce vom vedea cel mai des și ce stiluri vor fi in trend anul viitor? Pe podiumurile de moda, marii designeri deja au prezentat colectiile de rochii de mireasa pentru primavara viitoare. Inspirându-ne din cele mai recente articole de specialitate despre nuntă dar și din tendințele și rochiile florale până la tendințele de modă interioară, am adus laolaltă cele mai interesante tendinte nunti 2020. Nuntile sunt foarte personale și nu există nuntă care să se potrivească tuturor, toată lumea își dorește ceva diferit, fie că este vorba despre rochie, catering, stil sau flori. În timp ce tendințele se schimbă, la fel și gusturile și  oamenii doresc să-și cheltuiască banii din ce in ce mai diferit când vine vorba de nunta lor.

teilor.ro

Tendinte nunti 2020

Tendinte nunti 2020

Ioana Grama. Tendinte nunti 2020

Nunti relaxate si informale

In topul listei privind tendințele de nuntă sunt petrecerile relaxate, informale si intime. Invitatiile pentru toata lumea nu mai este tendințe, cuplurile optează pentru sărbători mai intime, pline de sens, cu cei mai apropiați și dragi oameni.  Nu inseamna ca se vor reduce cheltuielile ci mirii opteaza sa cheltuiasca mai mult pentru petreceri mai mici. Una din marile tendințe de nuntă ale sezonului viitor sunt ceremoniile intime.  Cunoscute și sub denumirea de „micro nunți”, aceste ocazii tind să aibă o listă de oaspeți mai mică, de aproximativ 40 de persoane sau mai puțin. Ele pot fi formale sau informale și se pot păstra tradiția sau pot adopta o abordare mai modernă – tendinta generala pare insa să fie o fuziune a ambelor. De asemenea, având în vedere că există un buget mai mare pentru fiecare invitat nuntile vor evolua in ce priveste meniul dar si partea de entertaiment , mirii vor opta de la degustare de vinuri private, până la meniuri  personalizate. Dar, cel mai important dintre toate, ele permit, de asemenea, mirelui și mirelui să petreacă timp de calitate cu fiecare oaspete – unul dintre motivele popularității sale crescânde.

Supradimensionarea decorului

teilor.ro

Tendinte nunti 2020

Wedinspire. Tendinte nunti 2020

Reducerea oaspeților nu înseamnă că trebuie să reduceți extravaganța, ba dimpotriva. Așadar, nu este de mirare că una dintre cele mai recente tendințe de nuntă în acest moment este pentru decorul supradimensionat. Imaginați-vă că veți invita oaspeții la recepție cu rafale de fum și artificii. Gândiți-vă la baloanele uriașe și la piesele centrale de decor  supradimensionatede la baloane uriașe, arcade florale și afișaje agățate până la pereți de baloane și lumini gigantice.

Tendinte nunti 2020

Wedinspire Tendinte nunti 2020

Ceva diferit

Cu toții vrem să ne punem amprenta asupra nunții noastre. Dar a veni cu idei originale poate fi provocator. Conform celui mai recent raport al nunții facut de Grazia, s-au invechit anumite metode de entertainment, se simte o plictiseala legata de acestea. Cabine foto cat mai performante, Gif-uri, mozaic foto, dar si ghicitori in tarot sau nunti cu tinuta obligatorie, gen all white, vor fi foarte in tendinte la anul.

Fashion Statement

teilor.ro

Tendinte nunti 2020

Wedinspire. Tendinte nunti 2020

În conformitate cu celebra revista Vogue, rochiile de mireasă cu buzunare sunt una dintre tendințele foarte HOT ale anului 2020. Din punct de vedere practic, este ușor de observat de ce sunt grozave, ca atare, căutările online pentru rochii cu buzunare au înregistrat o creștere de 83% în prima jumătate a anului. O altă tendință in ce priveste rochiile de mireasă pe care o avem multumita lui Meghan Markle este rochia de mireasă simplă. Concepută de Clare Waight Keller, rochia lui Meghan a fost elegantă, elegantă și modernă, cu un voal incredibil de lung pe care orice mireasă ar fi mândră să îl poarte. Efectul Meghan a fost observat in lung si in lat pe tot  pământul în ultimul an, aceasta tendinta va continua si in 2020. Rochiile de mireaasa cu maneci lungi dar cu spatele gol se pare ca vor fi deasemenea

Nuntile Eco

Tendinte nunti 2020

Aceasta tendinta a existat si in 2019, in 2020 va continua,  cuplurile sunt din ce in ce mai eco-conștiente, acum mai mult decât oricând, cuplurile cauta modalități de a convietui in mod responsabil. Acest lucru înseamnă reducerea deșeurilor inutile și încercarea de a fi cât mai ecologic. Locatiile  de nuntă sunt din ce în ce mai ecologice și devin mai durabile, multe locații care asigură servicii de catering în interior vor folosi produse provenite local, precum și alte zone din activitatea lor pentru a fi mai ecologice. Una dintre noile tendințe de nuntă este ca cuplurile să mearga pe bicicletă sau săfaca un angajament față de zero deșeuri. Acest lucru poate fi de la a oferi flori de nuntă in ghivece si de a nu folosi plastic la nunta lor.

Flori mari

teilor.ro

Decorurile de flori oferă o înălțare vizuală și pot transforma un loc, culorile îndrăznețe dar si  florile cu texturi și forme diferite. Florile parfumate vor fi in tendinte la anul, flori înghețate în cuburi de gheață, țesături florale de păr pentru petrecerea miresei. Iar atunci când vine vorba de buchetul de mireasă, este vorba despre buchete bine îngrijite, cu multă verdeață debordantă, pentru un aspect maiestuos.

Accente pe iluminare

Tendinte nunti 2020

Wedinspire. Tendinte nunti 2020

O iluminare excelentă poate face ca locul nunții tale să strălucească în lumina lunii și lenevească la apusul soarelui. Prin urmare, nu este de mirare că una dintre cele mai importante tendințe de nuntă ale anului este pentru iluminare. Când apune soarele, luminile se aprind, fie că este o recepție de nuntă interioară sau în aer liber, luminile pot stabili tonul și starea de spirit pentru seara ta.

Gândiți-vă în afara „lightbox” și priviți diferite moduri de a integra iluminatul într-un mod unic. De la becuri expuse la mini abajururi și candelabre vintage până la lumânări pe o plajă. Există o mulțime de moduri diferite prin care puteți aduce o notă de scânteie la proceduri.

Videograf la nunta ta

Fotografia de nuntă a fost întotdeauna importantă. In ca de anul acesta se pune mare accent pe filmul nuntii tale, filmari cinematice, trailere de nunta, care spun povestea nuntii tale in cateva minute. Filmarea artistica a nuntii tale pare o modalitate foarte interesanta de a retrai ziua nuntii peste ani si ani. Un videograf talentat iti va pune nunta in cea mai favorabila lumina, in cazul fotografiei de nunta nu vorbim despre o cheltuiala ci despre o investitie in amintirile voastre.

Tendinte nunti 2020

Tendinte nunti 2020

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment