Cum va puteti face relatia mai puternica

Potrivit psihologilor, exista cateva lucruri pe care le puteti face astfel incat relatia voastra sa devina una mai puternica. Nu este vorba despre nimic complicat. Totul este foarte simplu si, bineinteles, distractiv. Si util, evident. Asa ca, sa aruncam o privire pe randurile care urmeaza si sa aflam cum va puteti face relatia mai puternica. Sunt cateva sfaturi de care ati putea tine cont si, evident, oricand puteti veni cu idei noi si proprii, pentru ca relatia voastra sa fie una rezistenta.

teilor.ro

Cum va puteti face relatia mai puternica. Sfaturi

Comunicati cel putin 5 ore pe saptamana. Poate vi se pare mult, poate vi se pare putin, insa specialistii sustin ca astfel va veti putea imbunatati relatia. Luati micul dejun impreuna dimineata, beti-va cafeaua impreuna sau vorbiti seara despre cum v-a fost ziua, in loc sa va uitati la televizor.

Urmati regula 5:1. Da, in toate cuplurile exista conflicte, insa cele fericite reusesc sa respecte urmatoarea regula simpla: pentru fiecare interactiune negativa, exista cinci interactiuni pozitive. Asa ca, data viitoare cand simti ca ai facut un lucru pe care probabil nu trebuia sa il faci sau sa il spui, asigura-te ca acesta va fi urmat de cinci lucruri pozitive si placute. Simplu, nu?

Cum va puteti face relatia mai puternica

KRISTINAJOVANOVIC VIA GETTY IMAGES

Cat mai multe lucruri pozitive. Un text dragut prin care il complimentezi pe celalalt, faptul ca vorbiti despre o amintire speciala, ori poate faci ceva dragut si special pentru el sau ea, toate lucrurile acestea nu vor face decat ca relatia vostra sa fie una mai solida. Asa ca, daca va intrebati cum va puteti face relatia mai puternica, atunci si acesta ar putea fi un raspuns.

teilor.ro

Sarbatoriti vestile bune ale celuilalt. Expertii spun ca este crucial sa faceti asta. Daca el sau ea va veni cu vestea ca tocmai a fost proomovat/a la locul de munca, atunci profitati de ocazie si sarbatoriti. Fiti alaturi unul de celalalt cu astfel de ocazii si nu, nu uitati nici sampania.

Faceti-va noi amintiri. Se pare ca cercetarile au dovedit urmatorul lucru: cuplurile care fac lucruri noi impreuna sunt mai fericite. Asa ca, nu mai stati pe ganduri si faceti-va noi amintiri. Va fi distractiv, frumos si multe alte lucruri. Poate ca acum excursia pe care o tot amanati nu vi se mai pare o idee atat de indrazneata, nu?

Cum va puteti face relatia mai puternica

Greatist

Radeti impreuna. Este simplu, nu? Cum va puteti face relatia mai puternica? Razand. Impreuna. Mult. Si des. Specialistii sustin ca este una dintre cheile fericirii in cuplu. Nu aveti nimic de pierdut, din contra, numai de castigat.

Fiti pozitivi. Se pare ca cei care fac lucrul acesta au sanse mai mari sa fie intr-o relatie de lunga durata. Este adevarat ca nu ne putem pastra mereu optimismul, insa putem incerca sa ii facem loc in vietile noastre. Din nou spun ca nu aveti nimic de pierdut, numai de catsigat.

teilor.ro

Aici se opreste lista cu idei referitoare la cum va puteti face relatia mai puternica. Tinand cont de aceste sfaturi veti putea vedea diferentele si schimbarile pozitive. Iar acum, sa ne indreptam putin atentia si catre un alt subiect care tare mult ne place, nunta, si sa vizionam cateva clipuri pe Studioblitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment