Cum treci peste o despartire

Uneori, oricat de mult am incerca sa le evitam, despartirile sunt singurul deznodamant. Cum treci peste o despartire? Cu siguranta nu este usor, insa nici imposibil. Pe langa muzica, inghetata, filme si prieteni care iti sunt aproape, nu uita ca tine si de tine sa treci cat mai usor prin acea perioada dificila. Lucrurile nu mai pot fi schimbate, ce a fost a fost, asa ca invata sa treci prin acele momente, sa te vindeci. Cum treci peste o despartire? Raspunsurile le vei afla din randurile de mai jos.

Cum treci peste o despartire?

Cum treci peste o despartire

The Man Guide

Este ok sa mai ai sentimente. Daca v-ati despartiti, nu inseamna neaparat ca ruptura s-a produs din cauza lipsei sentimentelor, ci din alte motive. Ar putea fi faptul ca va imaginati viitorul diferit, ca aveti planuri diferite, opinii diferite in legatura cu subiecte de o reala importanta. Tocmai existenta sentimentelor face ca despartirea sa fie grea, insa nu privi lucurile astfel. Gandeste-te ca ai avut sansa sa ai aproape un om care la un moment dat reprezenta totul pentru tine, ca ai trait o poveste frumoasa, atat cat a durat. Este nevoie de timp ca sa te vindeci, pentru ca acele sentimente sa se diminueze, asa ca acorda-ti acel timp si lasa lucrurile sa isi urmeze cursul firesc. Va fi din ce in ce mai usor.

Regretele nu isi au locul. Da, s-a terminat, poate nu intr-un mod tocmai placut, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai regrete. Bucura-te de ceea ce a fost, nu regreta o clipa ca ai fost implicat/a intr-o relatie care s-a dovedit a fi una nepotrivita. Mai ales daca a fost ceva frumos la un moment dat, de ce sa patezi amintirile deosebite cu urme ale regretului?

Cum treci peste o despartire

Dating, Love & Sex Tips

Mai bine nu pastrati legatura imediat ce v-ati despartit. Cum treci peste o despartire? Pastrand distanta fata de persoana de care tocmai te-ai despartit. Poate ca va doriti sa ramaneti prieteni, deci ruptura s-a produs in termeni amiabili si de comun acord, dar chiar si asa, ai nevoie de timp si de distanta pentru a te vindeca, iar prezenta celuilalt in viata ta te va impiedica sa treci peste despartire. De asemenea, faptul ca iti doresti sa pastrezi inca legatura cu fostul sau fosta, ar putea fi un semn ca inca nu esti pregatit/a sa renunti, ca undeva, in mintea ta, crezi ca exista sanse sa reluati relatia. Dar intreaba-te daca este un lucru intelept, avand in vedere ca despartirea a avut loc din anumite serioase, pentru ca daca ar fi fost un lucru peste care sa treceti usor, cu siguranta ruptura nu ar fi fost luata in calcul.

Cum treci peste o despartire? Fiecare face lucrul acesta in ritmul sau, in functie de personalitatea fiecaruia, de sentimente si multe alte aspecte. Acorda-ti timp, ai rabdare tu cu tine si nu uita ca este in regula sa mai ai inca sentimente, dar nu este ok sa ai regrete sau sa iti doresti sa pastrati legatura, pentru ca asta va ingreuna procesul de vindecare.

Iar inainte de a incheia materialul, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment