Cum te vindeci dupa o despartire

Cum te vindeci dupa o despartire? In propriul tau ritm. Fiecare trece in felul sau printr-un astfel de eveniment, insa sunt cateva lucruri pe care le poti avea in vedere. Oricat de neplacuta este o asemenea situatie, si oricat de mult ne-am dori sa nu o traversam, uneori se intampla. Motivele sunt variate, insa odata ce stii ca relatia nu mai are un viitor, atunci este clar ca nu o poti continua numai din obisnuinta sau din teama de singuratate, ori din alte ratiuni. Asadar, sa vedem cum te vindeci dupa o despartire.

Cum te vindeci dupa o despartire

Askideas

Cum te vindeci dupa o despartire?

Afla cine esti. Desigur, dupa despartire, te poti concentra atat de mult asupra acestui lucru, incat ai putea uita de tine. Este firesc, avand in vedere situatia, insa gandeste-te ca nu trebuie sa uiti de tine, cine esti. Aminteste-ti ce fel de persoana esti si accepta-te cu toate acele calitati si defecte. Nu te invinui pentru cele intamplate, nu lasa toate acele emotii negative sa puna stapanire pe tine si sa te consume putin cate putin. Incetul in incetul vei incepe sa accepti situatia si vei putea sa te focusezi si asupra ta. Sau, daca in timpul relatiei aveai senzatia ca incepi sa te pierzi, ca nu te mai recunosti, ca nu mai stii cine esti, atunci ce moment poate fi mai bun pentru a te redescoperi? Nu iti pierde identitatea si lasa experienta prin care treci sa te invete ceva, sa te ajute sa te maturizezi. Mai bine o vezi ca pe o lectie din care ai avut ce invata, inclusiv despre tine.

Accepta realitatea. Da, realitatea nu este preferata ta in momentul acesta, insa nu prea ai ce face, asa ca accept-o asa cum este. Poate ruptura era previzibila, poate va asteptati la deznodamantul acesta, asa ca nu a fost o surpriza atunci cand s-a intamplat. Nu trai in trecut si, mai ales, nu te gandi la ce ar fi putut fi daca… Cum te vindeci dupa o despartire? Acceptand ceea ce se intampla. Fanteziile nu isi au rostul, asa ca ramai cu picioarele pe pamant. Oricat de greu ti-ar fi, daca incepi sa te intrebi cum ar fi fost daca lucrurile ar fi fost altfel, ei bine, nu rezolvi nimic, nu castigi nimic. Din contra, iti faci rau.

Cum te vindeci dupa o despartire

SheKnows Design

Un nou inceput. S-a terminat un capitol din viata ta, dar bineinteles ca urmeaza sa scrii altul. Daca relatia s-a terminat, nu inseamna ca urmatoarea va avea acelasi sfarsit. Poate crezi ca lucrurile se intampla cu un motiv, poate nu crezi asta. Nici nu are importanta. Dar, daca s-a terminat relatia, inseana ca nu a fost sa fie. Ofera-ti sansa unui nou inceput, accepta ideea ca vei iubi din nou si, atunci cand te astepti mai putin, dar si cand vei fi pregatit/a pentru asta, persoana potrivita va aparea.

Cum te vindeci dupa o despartire? In ritmul tau, dar tinand cont si de sfaturile de mai sus. Nu este cea mai frumoasa perioada pe care o traversezi, dar va trece.

Iar acum, sa vizionam si cateva clipuri realizate de un videograf de nunta, pentru a ne reveni zambetul pe buze.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment