Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

Daca te intrebi cum sa te descurci cand mama logodnicului tau este dificila inseamna ca trebuie sa citesti mai departe acest articol. Poate ca mama logodnicului tau insista sa faci cununia religioasa la biserica,

Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

cununia religioasa la biserica Sursa: You Tube

pe cand tu vrei sa oficiezi casatoria pe plaja.

Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

cununia religioasa pe plaja Sursa: Teilor

Poate ca doreste sa participle la toate petrecerile dinaintea nuntii, chiar daca ai lasat clar sa se inteleaga ca petrecerea burlacitelor este doar pentru cele mai bune prietene ale tale. Poate ca, la modul general, are propria sa parere despre orice, de la cum sa arate rochia ta de mireasa pana la cantecul pentru dansul mirilor, si tine neaparat sa faci ca ea. Oricare ar fi situatia, poti gasi o modalitate de a atenua conflictual, sau macar sa ii faci fata.

Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

 1. Vorbeste sincer si deschis cu mirele tau
  Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

  vorbeste deschis cu mirele tau Sursa: Nunta in Moldova

S-ar putea ca aceste probleme cu soacra sa te sensibilizeze, dar vorbeste cu partenerul tau in asa fel ca el sa iti inteleaga perspectiva. Pozitioneaza conversatia ca si cum ai vrea sa faci lucrurile sa fie mai bune, atat pentru tine cat si pentru mama lui.

Incurajeaza-ti viitorul sot sa ii spuna mamei sale cat este de fericit in relatia cu tine si cate emotii are pentru viitorul vostru impreuna.

Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

incurajeaza-l sa-i spuna mamei lui ca e fericit cu tine Sursa: Volves and Memories

Astfel viitorul tau sot isi va exprima recunostinta pentru ce a insemnat mama lui pentru el in copilarie si ii va spune indirect ca va continua sa fie importanta.

Daca partenerul tau nu a stat in ultimii ani in casa cu mama lui, nunta fiului este inca un pas important pentru ea, iar constientizarea acestui lucru ii va creea multe emotii pana la nunta. Vorbind cu ea, partenerul tau o va ajuta sa te acepte asa cum esti si ca esti la fel de importanta in viata lui ca si ea.

 1. Intelege ca emotiile creeaza tensiune
  Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

  intelege ca emotiile creeaza tensiune Sursa: WedMe

Pentru soacre, nunta unui copil este ceva la care viseaza de cand acesta se naste, iar sentimentele de frica si de abandon sunt firesti sa apara pe masura ce se apropie ziua nuntii. Acesra este moticul pentru care primesti mereu mesaje sau telefoane cu un million de idei pentru nunta si insistente ca asa este mai bine.

 1. Fii ferma in viziunea ta, dar include-ti si mirele in planificarea nuntii
  Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

  include-ti mirele in organizarea nuntii Sursa: Zen Day

Fa o lista impreuna cu logodnicul tau cu detaliile nuntii care nu doriti sa fie schimbate. Chiar daca parintii platesc nunta nu au dreptul de a hotara cum sa fie aceasta. Daca banii pentru nunta vin de la parinti conditionati ca ei sa aiba ultimul cuvant, fiti amandoi pregatiti sa renuntati la acesti bani. Impiedica orgoliile ranite ale mamelor prin includerea lor de la inceput in organizarea nuntii. Invita-le sa isi spuna parerea despre accesorii, despre designul tortului de nunta si profita de aptitudinile lor.

 1. Spune-i soacrei tale ca trebuie sa iei singura deciziile la nunta ta
  Cum te descurci la nunta cand soacra ta este dificila

  spune-i soacrei ca iei singura deciziile pentru nunta Sursa: Antena 3

Nu este o conversatie usoara, dar, cu cat vei  avea aceasta discutie mai devreme, cu atat va fi mai bine. Asa ca fa-ti timp si incepe prin a-i multumi soacrei tale pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a facut pentru tine. Apoi explica-i sincer de ce actiunile ei provoaca probleme, pe un ton ferm, dar nu furios. Explica-i ca este randul tau sa decizi pentru viata ta si a familiei tale si ca ziua nuntii este prima ta zi din casatorie. Explica-i ca vei face tot posibilul ca sa anunti parintii asupra directiei pe care o va lua viata ta si a sotului tau si ca aveti tot timpul din lume pentru a va face o relatie buna.

Poti gasi alte informatii despre cum sa te descurci cu mama sau cu soacra fara sa strici relatiile citind:

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment