Cum si de unde cumperi inelul de logodna

Cum si de unde cumperi inelul de logodna

Traditia spune ca inelul de logodna este o surpriza si ca este daruit cu dragoste ca simbol al iubirii. Nu este insa gresit ca fata sa ofere cateva sugestii asupra inelului dorit. La urma urmei ea este cea care il va purta. In cazul in care fata nu stie despre inelul de logodna ce ii va fi oferit insa, cum se cumpara acest inel, simbol al dragostei? Acest inel este unul pe care viitoarea mireasa il va purta zeci de ani, uneori inelul trecand din generatie in generatie. Inelul de logodna este o achizitie de o importanta mare, deci pentru cumparatori este necesar sa iasa din zona lor de confort pentru a face o alegere buna.

Cum si de unde cumperi inelul de logodna

cerere-in-casatorie

Se poate incepe cu verificarea siteurilor proiectantilor de bijuterii, acestia oferind informatii despre tipul de inel ce poate reprezenta un angajament de durata ca logodna. Producatorii renumiti de bijuterii sunt specializati si pot oferi inele de logodna lucrate cu o maiestrie impecabila si cu o stralucire remarcabila. Daca a-ti decis ca inelul de logodna sa aiba piatra, producatorii renumiti de bijuterii detin si colectii impresionante de smaralde, safire, perle si alte pietre pretioase impecabile.

Cum si de unde cumperi inelul de logodna

inelul de logodna sursa: emag

Daca preferi o abordare mai individuala si te-ai gandit la un inel la comanda, exista grupuri de designeri care pot transpune viziunea in practica.

Cum si de unde cumperi inelul de logodna

designeri inele de logodna Sursa; ea.md

Gandeste-te la culoarea inelului. Sa fie alba, galbena sau aur roz? Culoarea inelului trebuie sa se potriveasca cu tonul pielii viitoarei logodnice. Nu merge pe idea de a cumpara un inel de logodna pe care sa il admire, dar care nu merge cu restul de bijuterii detinute sau cu garderoba fetei.

Cum si de unde cumperi inelul de logodna

asortarea inelului de logodna sursa: independent-press

Inelul de logodna trebuie sa se poata asorta la majoritatea hainelor si cu restul de bijuterii. Exista modele de inele care agata fire din hainele purtate. De asemenea exista inele care prin natura modelului lor aduna repede mizerie. Ambele tipuri de inele pot arata foarte frumos, insa pentru inelul de logodna, in afara de aspect trebuie sa va ganditi si la latura practica.

In final, regulile pentru alegerea unui inel de logodna nu sunt foarte rigide. Singura regula care universal valabila este ca atunci cand te indragostesti, nimic altceva nu mai conteaza.

Cum si de unde cumperi inelul de logodna

cum oferi inelul de logodna Sursa; allegro-boats

Odata gasit inelul de logodna dorit, urmeaza, fireste, achizitionarea lui, iar pentru asta este nevoie de masura buna pentru ca inelul sa se potriveasca perfect pe degetul partenerei. Pentru a afla masura purtata la inel de catre viitoarea mireasa se poate folosi un inel de referinta pe care fata deja il poarta.

Cum si de unde cumperi inelul de logodna

masura inel de logodna

O alta metoda este legarea unei ate in jurul degetului, iar cu acea ata ne prezentam la bijutier. Poate exista dorinta ca inelul de logodna sa fie o surpriza, dar exista si posibilitatea ca cei doi sa fi discutat deja despre viitorul lor impreuna. In ultimul caz, este suficient sa ceri masura inelului. In cazul in care oferirea inelului de logodna este o surpriza, trebuie deschisa discutia despre un inel pe care fata deja il poarta. Se poate incepe cu un compliment la adresa inelului. Prietenii si familia fetei pot fi aliati de nadejde. In timpul unor cumparaturi viitoarea logodnica impreuna cu aliatii tai din familia sau dintre prietenii ei se pot opri la un bijutier pentru posibila cumparare a unui inel. Acolo fata poate incerca inele si astfel I se poate afla masura.

 

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment