Cum si cand vorbiti despre sex

Discutiile despre sex sunt importante. Mai ales intr-o relatie stabila. Desigur, sexul nu este cel mai important lucru, insa daca sunt probleme in dormitor, atunci relatia nu va fi una tocmai buna. Vor aparea diverse probleme din acest motiv. Tocmai de aceea este important ca in cuplu sa se vorbeasca despre sex. Oricat de incomod ar putea parea uneori subiectul. Este mai bine sa spuneti lucrurilor pe nume decat sa lasati problemele fara rezolvare. Cum si cand vorbiti despre sex?

Cum si cand vorbiti despre sex?

Important este sa deschideti subiectul legat de sex ori de cate ori simtiti ca este nevoie. Nu va ascundeti si nu va temeti. Nu aveti de ce. Este vorba despre persoana alaturi de care va veti petrece viata. Este firesc sa discutati despre lucrurile care va framanata sau va ameninta relatia.

Cum si cand vorbiti despre sex

Fancix

Poate iti doresti sa incercati ceva nou in timpul sexului, insa iti este teama de cum va reactiona? Poate crezi ca nu va accepta ideile sau propunerile tale. Poate crezi ca i se par nepotrivite. Poate crezi ca va incepe sa te judece. Insa te-ai gandi ca in realiatate, poate acelasi lucru crede si el/ea? Ar putea sa vrea de asemenea sa deschida subiectul, insa ii este teama de ceea ce vei spune sau vei gandi tu. Daca simti ca ceva nu te multumeste, ca vrei mai mult de la relatia voastra, in special preferi schimbari legate de viata voastra sexuala, atunci nu ezita sa ii comunici lucrul acesta si partenerului de viata.

De asemenea, daca consideri ca nu faceti sex atat de mult cat ti-ai dori, sau ca inainte, deschide subiectul. Intr-un moment potrivit, bineinteles. Cand amandoi aveti starea de spirit necesara pentru o astfel de discutie. Nu intr-un moment in care sunteti obositi sau tensionati. Afla care este motivul pentru care nu mai vrea sa faceti sex ca inainte. Trebuie sa existe un factor declansator. Si incercati sa solutionati problema iniante sa intervina intre voi si sa va afecteze relatia mai mult. Iar daca simtiti ca nu este ceva ce puteti rezolva singuri, atunci nu va temeti sa cereti ajutorul unui specialist. Faceti orice considerati ca este necesar pentru a va imbunatati relatia si viata sexuala.

Cum si cand vorbiti despre sex

Fancix

Sa nu va fie rusine sa propuneti lucruri noi. Experimentati! Bucurati-va de moment. Traiti-l. Implicati-va. Nu amanati discutiile importante legate de sex. Altfel, mai tarziu ar putea fi prea tarziu. Din moment ce impartiti acelasi pat, din moment ce v-ati casatorit, inseamna ca ar trebui sa aveti lejeritatea de a vorbi fara perdea despre orice, inclusiv despre sex. Fiti sinceri unul cu celalalt, insa nu intr-un mod care sa il jigneasca sau sa il raneasca pe celalalt. Dar nici sa nu lasati unele lucruri nespuse de teama ca altfel il veti rani pe celalalt. E de preferat un adevar mai dur decat o minciuna frumoasa care nu aduce niciun beneficiu.

Asadar, vorbiti despre sex de fiecare data cand simtiti ca ceva nu este asa cum era inainte sau cum ar trebui sa fie. Iar acum, inainte de a incheia, sa aruncam o privire pa pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment