Cum si cand sa refuzi sa fii domnisoara de onoare

Unele persoane abia astepata sa fie domnisoare de onoare, in timp ce altele ar prefera sa fie invitati la nunta si nimic mai mult. Poate ai fost deja in rolul domnisoarei de onoare, sau ai auzit de la alte persoane despre ce este vorba. In unele situatii, rolul acesta iti poate consuma timp, energie si chiar si bani. Deci, daca ai fost invitata sa fii domnisoara de onoare si inca nu esti sigura ca vrei sa accepti, atunci nu te grabi sa spui DA. Este bine sa accepti acest rol fiindca ti-l doresti cu adevarat, nu de teama ca vei supara viitoarea mireasa, ca nu stii cum sa spui NU sau din alte motive, gresite. Iata cum si cand sa refuzi sa fii domnisoara de onoare.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum si cand sa refuzi sa fii domnisoara de onoare

1. Daca ai nevoie de putin timp sa te gandesti la asta

Nu trebuie sa te simti fortata sa dai un raspuns chiar atunci si cu atat mai mult sa dai un raspuns pozitiv daca inca nu stii sigur ca asta iti doresti cu adevarat. Daca vrei sa te gandesti inainte, daca poate ai probleme financiare sau vrei sa investesti economiile in altceva, daca timpul nu iti permite sa fii domnisoara de onoare, atunci gandeste-te bine la asta si revino cu un raspuns peste cateva zile. Ii poti sugera viitoarei mirese sa va vedeti peste cateva zile la o cafea si atunci ii vei da raspunsul tau final.

refuzi sa fii domnisoara de onoare

refuzi sa fii domnisoara de onoare

2. Daca nu te poti implica

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Unele mirese au nevoie de ajutorul domnisoarelor de onoare atunci cand organizeaza nunta. Asta inseamna ca vei investi mult timp, multa energie si emotii in evenimentul care urmeaza sa aiba loc. Daca stii ca nu te poti implica, atunci cel mai bine este sa refuzi politicos invitatia de a fi domnisoara de onoare.

3. Daca astepti un copil

Poate esti insarcinata atunci cand primesti propunerea de a fi domnisoara de onoare, sau in perioada aceea incerci sa ramai insarcinata. Indiferent de situatie, daca astepti un copil sau speri sa ramai insarcinata inainte de nunta, cel mai bine ar fi sa nu accepti sa fii domnisoara de onoare. Greturile din primul trimestru si disconfortul din ultimele luni de sarcina cu siguranta nu iti vor fi de ajutor in rolul de domnisoara de onoare. Pur si simplu explica-i viitoarei mirese situatia si va intelege.

4. Daca urmeaza sa te casatoresti si tu si organizezi propria nunta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este evident ca nu este usor sa organizezi nunta. Ai nevoie de timp, te consumi emotinal, poate fi stresant uneori si sigur nu iti raman prea multe resurse pe care sa le investesti in rolul de domnisoara de onoare, chiar daca este vorba de nunta celei mai bune prietene. Si ea stie cum stau lucrurile cu organizarea unei nunti, deci ar trebui sa inteleaga de ce te vezi nevoita sa renunti la rolul acesta, oricat de mult ti-ai dori sa il accepti.

Daca nu poti sa fii domnisoara de onoare din diferite motive, fii sincera cu mireasa. Va intelege cu siguranta.

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment