Cum sa se imbrace la nunta invitatele care au parul alb

Articolul acesta vine in ajutorul femeilor care au podoaba capilara de culoare alba. Poate fi vorba despre mama miresei sau a mirelui, o ruda, bunica mirelui sau a miresei ori o prietena de familie. Parul alb nu trebuie sa iti dea batai de cap. Daca nu obisnuiesti sa il vopsesti, nu intra in panica. Este o dovada a faptului ca anii au trecut peste tine, ca ai trait, ca ai o experienta de viata. Si sa nu uitam ca nu toti au privilegiul acesta de a inainta in varsta. Dar sa ne intoarcem la subiectul nostru. Asadar, daca ai parul alb si urmeaza sa participi la o nunta, ai putea alege unele culori care sa iti puna in valoare frumusetea. Iata Cum sa se imbrace la nunta invitatele care au parul alb.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa se imbrace la nunta invitatele care au parul alb

Cum spuneam mai sus, parul alb nu este un motiv pentru care sa te simti complexata. Dimpotriva! Asa ca, sa vedem ce spun expertii in legatura cu tinutele pe care le pot purta femeile a caror podoaba capilara este de culoare alba. Daca vei alege una dintre culorile recomandate de acestia, atunci vei arata impecabil la marele eveniment.

Cum sa se imbrace la nunta invitatele care au parul alb

Southern Living

Culorile calde pun in evidenta culoarea parului. Asadar, pentru a arata si a te simti bine in ziua in care va avea loc evenimentul, ai opta pentru o culoare precum violet, rosu sau portocaliu. Este recomandat ca aceste culori sa fie purtate in partea de sus a corpului. In ceea ce priveste partea de jos a corpului, poti alege culori mai inchise. Asadar, fusta ta poate avea o nuanta mai inchisa. De asemenea, daca vei alege sa imbraci o rochie in ziua in care nunta va avea loc, atunci aceasta poate fi in doua culori, respectand regula mai sus mentionata, ori pur si simplu poti alege o culoare calda care sa apara pe toata suprafata acelei tinute. Insa nu uita ca inainte de toate, trebuie sa iti placa si tie ceea ce porti. Asa ca, daca acele culori calde nu ti se par atragataore ori pur si simplu simti ca nu te reprezinta, atunci poti alege orice iti doresti. Nu uita ca noi suntem aici pentru a te ajuta, pentru a-ti oferi sfaturi si pentru a-ti spune care sunt opiniile si recomandarile expertilor intr-un anumit domeniu, insa decizia finala iti apartine.

Daca ai tenul palid, atunci si culorile reci te pot avantaja. Asa ca, unele culori precum verde sau albastru, pot fi alegeri bune. Si sa nu uitam ca nuantele de pastel pot fi introduse in tinuta, insa cu moderatie. Asa ca poti alege nude, lila, roz sau albastru deschis pentru tinuta ta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Evita sa porti negru! Daca vrei sa imbraci o fusta neagra, ai grija ca in partea de sus sa porti o bluza sau o camasa deschisa la culoare. De asemenea, nu uita de accesorii. Poti opta pentru o poseta alba, o esarfa colorata. Si bijuteriile aurii iti pot pune frumusetea in valoare.

Cam atat despre cum sa se imbrace la nunta invitatele care au parul alb. Acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment