Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

O nunta reusita nu necesita, in mod obligatoriu, un consum de resurse financiare enorme, echilibrul si buna cumpatare reprezinta cheia pentru ca evenimentul vostru sa fie unul de vis. Este necesar sa stii cand anume sa faci economii si, mai ales, cand anume sa aloci mai multi bani, pentru ca tindem sa credem faptul ca fiecare detaliu trebuie sa fie acoperit de o suma considerabila de bani pentru a fi ceea ce ne dorim. In realitate, insa, lucruile cele mai simple si echilibrul sunt elemntele secrete pentru a avea o nunta formidabila.

Dupa cum spuneam, in cele care vor urma, va voi prezenta cateva modalitati pentru a reduce considerabil bugetul alocat pentru nunta.

1. Dat fiind faptul ca toate celelalte detalii sunt niste varabile dependente de numarul invitatilor, pentru a scadea considerabil costurile alocate organizarii nuntii, puteti reduce, in consecinta, numarul invitatilor. In cazul in care este foarte mare, ati putea avea surprize la final, cum ar fi depasirea bugetului alocat pentru nunta. Nu ar trebui sa existe obligatii, invitati la nunta voastra oamenii dragi sufletului vostru si nu va abateti de la aceasta regula doar din dorinta de a avea multi invitati sau de a face pe plac cuiva.

Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

2. Decoratinuile, de asemenea, necesita costuri mari. Cea mai buna varianta este sa cautati un local care este deja decorat pe gustul vostru sau, cel putin, in mare parte. In acest fel procedat, costurile vor fi scazute considerabil.

Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

3. Va doriti o nunta in aer liber, insa costurile pentru o astfel de petrecere sunt mult mai mari fata de o nunta care are loc intr-un restaurant pentru ca sunt foarte multe detalii de pus la punct, cum ar fi inchirerea sau cumpararea scaunelor, meselor, tuturor decoratiunilor si, pe langa acest acest aspect, trebuie sa aveti un as in maneca in cazul in care vremea nu va fi prietenoasa in acea noapte, astfel incat si un plan b costa bani. Optati pentru o nunta intr-un restaurant, iar toate aceste cheltuieli in plus vor disparea, bugetul vostru de nunta neavand de suferit.

4. Marturiile, de asemenea, pot costa foarte mult. Pentru a reduce bugetul din acest punct de vedere, avet mai multe variante la dispozotie, fie le eliminati definitiv, fie le inlocuiti cu niste marturii mai mult cu rol simbolic, de pilda un biletel scris chiar de mana voastra in care sa va exprimati multumirea, bucuria si recunostinta ca persoana respectiva ia parte la un eveniment atat de important pentu voi.

Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

Cum sa reduci bugetul alocat pentru nunta

5. O formatie care sa cante live, stim cu totii, necesita o multime de bani. Ceea ce puteti face este sa o inlocuiti cu un Dj sau, cel putin sa aveti o formatie la nunta, insa care sa nu cante toata seara. Este adevarat faptul ca nunta ar putea fi mult mai vesela cu o formatie, insa daca alegeti un Dj foarte bun care are muzica de calitate si de actalitate in ceea ce priveste cererea la nunti, atunci sunteti pe drumul cel bun si nu aveti nimic de pierdut, ci, din contra, de castigat.

In continuare va invit sa cititi si articolul acesta.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment