Cum sa reactionezi cand stii ca iubitul tau te va cere de sotie?

De regula, cererile in casatorie sunt o surpriza pentru femei. Cu toate acetea, din varii motive se poate intampla ca ele sa stie ce urmeaza sa se intample. Poate ai gasit din greseala inelul de logodna pe care urmeaza sa il primesti? Ori, cine stie, poate ca l-ai auzit vorbind cu un prieten despre faptul ca urmeaza sa te ceara de sotie? Indiferent de situatie, este important sa stii cum sa reactionezi cand stii ca iubitul tau te va cere de sotie.

teilor.ro

Cum sa reactionezi cand stii ca iubitul tau te va cere de sotie?

Daca nu ai vorbit cu el despre cererea in casatorie, ci pur si simplu ai aflat intamplator ca urmeaza sa te ceara de sotie, atunci trebuie sa stii cum sa reactionezi atunci cand il vei vedea in genunchi in fata ta, cu inelul de logodna. In primul rand, ai grija sa nu le dai si altora vestea. Da, asa este, te bucuri foarte mult si abia astepti sa primesti inelul. Insa, daca le vei spune si altora ca urmeaza sa te logodesti, atunci vestea ar putea circula de la o persoana la alta si astfel creste riscul ca iubitul tau sa afle ca tu stii ce urmeaza sa se intample. Bineinteles ca nu va fi o situiatie pe placul lui, se va gandi ca surpriza lui va fi distrusa, nu va mai avea acelasi farmec cererea in casatorie. In plus, daca le vei spune prietenilor si celor din fmailie ca in curand vei avea pe deget inelul de logodna, cu siguranta dupa ce te vei logodi, vestea ca ai primit in sfarsit inelul, nu va mai fi la fel de importanta. Asta pentru ca oamenii se asteptau deja sa se intample una ca asta.

Cum sa reactionezi cand stii ca iubitul tau te va cere de sotie?

Robbins Brothers Blog

Daca stii ca iubitul tau vrea ca relatia voastra sa devina oficiala opferindu-ti inelul de logodna, atunci sigur vei incepe sa presupui ca de fiecare data cand faceti ceva special, te va cere de sotie. Si poate nu se va intampla asta. Nu atunci cand te astepti tu. De fiecare data cand vei preuspune ca se va aseza in genunchi in fata ta si, in realitate, nu va face asta, vei fi dezamagita. Poate chiar vei incepe sa te intrebi daca s-a razgandit. Desigur, vei avea grija sa ai mereu manichiura facuta, just in case… Insa nu te gandi numai la asta. Pur si simplu lasa lucrurile sa evolueze si cand se va intampla, se va intampla. Nu trebuie sa presupui de fiecare data ca acela va fi momentul in care iti va adresa marea intrebare.

CITESTE SI: 18 lucruri de facut dupa logodna

teilor.ro

CITESTE SI: VLOG: Episodul 2. Logodna

Nu uita sa apreciezi surpiza. Poate nu ve mai fi la fel de emotionanta, avand in vedere ca stiai deja ce se va intampla. Insa nu uita ca sunt alte detalii care inca iti sunt necunoscute. De exemplu, nu stii cand iti va oferi inelul, unde, ce va spune in acele momente etc. Asa ca vei fi surprinsa cu siguranta.

Cum sa reactionezi cand stii ca iubitul tau te va cere de sotie?

La Boutique de la Luz

Nu trebuie sa incepi sa iti organizezi nunta. Da, asa este, abia astepti sa ajungi in fata altarului. Stii ca doreste sa se castaoreasca cu tine, asa ca vei incepe probabil sa te gandesti si la nunta. Dar mai asteapta putin. Nu incepe sa organizezi evenimentul inainte de a primi inelul. Facand asta, logodna nu va mai avea acelasi farmec.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pebntru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment