Cum sa pregatesti o cerere in casatorie?

Te-ai hotarat! Ea e aleasa! Vrei sa iti petreci tot restul vietii alaturi de ea! Toate bune si frumoase…  Insa cum o vei cere? E un intreg ritual si, in plus, vrei sa faci ceva special, sa o surprinzi… Ei bine, noi iti venim in ajutor cu o serie de sfaturi si idei care te vor scoate din incurcatura!

Astazi, te vom invata cum sa pregatesti o cerere in casatorie!

credit: lab-diamonds

credit: lab-diamonds

Dupa cum am spus si mai sus, in primul rand trebuie sa o surprinzi, sa fii original.  Cererile in casatorie sunt din ce in ce mai elaborate, mai iesite din comun… iar cererea ta nu poate face exceptie de la aceasta regula – trebuie sa fie ceva memorabil (daca nu ai idei, stai linistit, in episoadele urmatoare iti vom da noi destule!).

Ar fi bine sa pregatesti si cateva cuvinte… nu neaparat un discurs elaborat, iti vor fi de mare ajutor, crede-ma! In astfel de momente te poti bloca, asa ca niste cuvinte spuse din inima (dar pregatite din timp)  te vor scoate din impas. Insa, mai important decat asta este sa fii tu insuti! Nu uita, ea te cunoaste foarte bine si nu va aprecia un comportament “robotizat”. Oricat de planuita (si exersata) ar fi o cerere in casatorie, aceasta este in primul rand ceva personal!

credit: cdn.sheknows

credit: cdn.sheknows

Chiar daca pare desuet, vei fi foarte apreciat daca le vei cere permisiunea parintilor ei – mai ales daca ea are o relatie mai apropiata cu ei!

Ai grija sa nu lasi urme! Sterge orice dovada din PC, laptop, tableta, telefon! Pastreaza secret faptul ca vei cumpara un inel si, mai ales, nu il ascunde in casa daca locuiti impreuna! Elementul “surpriza” trebuie sa primeze!

Inainte de a planui orice scenariu cel mai important este sa tii cont si de personalitatea ei! Ce-i place ei? Este o fire romantica sau ii plac lucrurile iesite din comun? Ii plac lucrurile simple, sau e mai sofisticata? E mai rezervata sau timida – atunci o cerere in public iese din discutie! Si lista ar putea continua la nesfarsit!

Si, evident, exerseaza! Am spus asta si mai sus, dar stii cum se zice “repetitia e mama invataturii”!

credit: lab-diamonds

credit: lab-diamonds

Cererea in casatorie este un eveniment important si, tinand cont de aceste sfaturi nu o vei da in bara! Saptamana urmatoare vom reveni cu idei pentru o cerere in casatorie memorabila!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment