Cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare

Unele cupluri prefera sa pastreze o bucata din tortul de la nunta pentru prima aniversare de la marele eveniment. Insa trebuie sa stii cum sa faci asta, astfel incat dupa primul an de casnicie sa puteti consuma acea bucata delicioasa din tortul pe care l-ati ales pentru nunta. Iata cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare.

teilor.ro

Cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare

Asteptati pana cand glazura se inatreste. Inainte de a pune in congelator tortul, asigurati-va ca acesta s-a intarit. Astfel va veti aisgura ca isi va pastra aceeasi forma si nu va veti trezi dupa un an cu firimituri in loc de tort. Pana atunci il puteti pastra in frigider.

Cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare

Occasion Pastry

Indepartati ornamentele de pe tort. Astfel va fi mai usor de coperit si nu vor ramene goluri de aer. Drept urmare, tortul se va pastra mult mai bine. Insa nu trebuie sa aruncati decoratiunile. Florile acelea comestibile sau orice altceva ati ales pentru a infrumuseta tortul de nunta ar putea fi pastrate intr-o incapare fara umiditate, la temperatura camerei. Unele dintre ele pot rezista pana la prima aniversare si in felul acesta va veti bucura de ele, dar si de tortul de la nunta.

Cand vine vorba despre ambalaj, aveti grija sa existe mai multe straturi. Folositi plastic inainte de toate. Dupa care puteti acoperi totul cu o folie.

teilor.ro

Aminteste-ti ca tortul de nunta nu va fi singurul aliment din congelator. Daca stii ca in preajma acestuia vor fi si alte alimente care emana un miros puternic (ceapa, peste etc.), atunci cel mai bine ar fi daca ai ambala foarte bine tortul. De asemnea, pentru a fi sigura ca la final tortul va fi la fel ca in ziua in care te-ai casatorit, ai putea pune un plic de praf de copt in congelator. Acesta va absorbi mirosurile de acolo.

Nu uita de planurile pe care le ai dupa nunta. Unele cupluri aleg ca dupa ce se castaoresc sa plece o perioada intr-un alt oras, o alta tara, sau pur si simplu sa se mute definitiv. Asa ca, daca stii ca asta se va intampla si in cauzul vostru, cel mai bine ar fi daca ati lasa desertul la cei dragi pentru a-l pastra pentru voi. Aveti grijaa sa ii atentionati ca nu trebuie sa fie decongelat si recongelat.

CITESTE SI: Melodii pentru momentul in care se taie tortul la nunta
CITESTE SI: Faci nunta vara? Cum alegi tortul

Cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare

Dmitry Shumanev Photo & Video

Unele torturi sunt mult mai usor de pastrat decat altele. Se pare ca cele pe baza de ulei sunt mult mai usor de pastrat pentru o perioada mai mare de timp. Cel mai bine ar fi sa vorbiti cu cel care se ocupa de realizarea tortului de nunta. Aflati care este cea mai buna modalitate prin care puteti sa pastrati deseertul si care sunt recomandarile acelei persoane.

Este foarte usor sa il decongelezi. Cand vine momentul sa consumati si ultima bucata din tortul de la nunta, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa mutati desertul din congelator in frigider, sa il lasati acolo peste noapte. Dupa care puneti-l undeva, in bucatatrie si lasati-l la temperatura camerei pentru cateva ore. Trebuie sa ramana acoperit asa cum a fost cand era in congelator. Dupa aceea poate fi servit.

teilor.ro

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment