Cum sa organizezi nunta in trei luni

Uneori, organizare unei nunti poate dura cateva luni bune, insa asta nu inseamna ca in trei luni nu poti face asta. Din diferite motive, poate va doriti sa va casatorit mai devreme, ori nu aveti de ales. Daca va intrebati cum sa organizezi nunta in trei luni, atunci materialul acesta va poate fi de folos. Este mai mult decat posibil sa organizati o nunta frumoasa intr-un timp destul de scurt. Sa vedem cum puteti face asta. Nimic nu este imposibil cand vine vorba despre unul dintre cele mai importante evenimente din viata voastra, iar nunta nu poate face exceptie de la regula. Sa vedem, asadar, cum sa organizezi nunta in trei luni.

Iata cum sa organizezi nunta in trei luni

Stabiliti lucrurile esentiale

In primul rand, stabiliti data evenimentului, apoi bugetul, alegeti locatia in care se va desfasura si tipul nuntii. Si nu va faceti griji daca primele optiuni nu functioneaza. Avand in vedere ca este un timp destul de scurt, un astfel de scenariu se poate intampla. Insa, nu intrati in panica. Atata vreme cat aveti si alte optiuni, totul va fi in regula.

Furnizorii…

Pentru ca organizati totul intr-un timp scurt, este posibil ca furnizorii sa nu fie disponibili in ziua nuntii voastre. Iata ce ati putea face: intrebati la restaurantul vostru preferat daca ofera servicii de catering si daca ar putea face asta pentru nunta voastra. Daca nunta va avea loc acasa la un prieten ori chiar la voi, atunci ii puteti ruga pe cei apropiati sa aduca anumite feluri de mancare. Cumparati bere, vin, sampanie si orice altceva considerati necesar si angajati un barman care sa le serveasca in ziua cea mare. Daca nu puteti angaja un DJ sau o formatie, atunci ati putea apela la muzica de pe CD-uri, care va fi, fara doar si poate, pe placul tuturor. Daca aveti o florarie preferata, ii puteti ruga pe cei de acolo sa va ajute cu aranjamentele florale. Si, nu am uitat nici de tort. Daca nu puteti avea unul special pentru nunta, atunci achizitionati un tort obisnuit si accesorizati-l dupa bunul vostru plac. Un pic de imaginatie va face minuni.

Cum sa organizezi nunta in trei luni

Pinterest

Trimiteti invitatiile

Este bine ca invitatiile sa fie trimise cat mai repede, astfel incat fiecare sa isi organizeze timpul si sa isi faca planuri astfel incat sa poata ajunge si la nunta. Imediat ce ati stabilit data, puteti incepe sa trimiteti invitatiile.

Cununia civila si religioasa

Strangeti toate actele necesare pentru cununia civila si ocupati-va de acest apect, precum si de cununia religiasa. Vorbiti cu cei care vor oficia nunta.

Cum sa organizezi nunta in trei luni

Iuatin Ichim

Rochia si costumul

Nu, nu am uitat de rochia de mireasa si nici de costumul mirelui. Cum sa organizezi nunta in trei luni? Tinand cont de sfaturile de mai sus si facandu-va timp sa gasiti rochia de mireasa si costumul pentru mire. Uneori cautarile necesita timp, insa cu rabdare veti gasi cele mai frumoase tinute pentru ziua cea mare.

Cum sa organizezi nunta in trei luni

Matt Trimble Photography

Acceptati ajutorul celorlalti

Nu este usor sa organizezi o nunta, iar daca faci asta intr-un timp scurt, atunci poti apela si la ajutorul altora. Cu siguranta prietenii si familia se vor bucura sa va dea o mana de ajutor.

Am vazut cum sa organizezi nunta in trei luni. Nu este un lucru imposibil, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Si, dupa toata acea perioada agitata, evenimentul vostru va arata precum cele de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment