Cum sa o ceri in casatorie in functie de semnul ei zodiacal. Partea a 2-a

Aici am vorbit despre cum sa o ceri in casatorie in functie de semnul ei zodiacal. Partea a doua continua in acest articol. Asadar, sa vedem cum o poti surprinde cu cererea in casatorie daca este Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator sau Pesti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa o ceri in casatorie in functie de semnul ei zodiacal

BALANTA

Balantele iubesc iubirea si sunt romantice. Probabil viseaza acel moment de foarte mult timp – fara presiuni, desigur. Mergeti undeva, intr-un weekend romantic, fara a avea activitati planificate. Masaj pentru cuplu, o cina mai deosbeita, vin bun si mult timp petrecut in doi, acestea sunt ingredientele pentru o cerere in casatorie deosebita pentru Balante.

SCORPION

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Scorpionii iubesc aventura si sunt persoane active. Asa ca, imbratiseaza acea latura a ta mai salbatca si gandeste out of the box. O poti cere in casatorie in timpul unei excursii, la linia de finish a unei intreceri, sau ai putea vorbi cu instructorul ei personal pentru a-i pregati impreuna o surpiza. Sau ai putea sa planuiesti o vacanta intr-un loc care sa ramana o surpriza pentru ea si cand va opriti pentru a lua ceva de mancare sau pentru a face plinul masinii, sa o ceri in casatorie.

SAGETATOR

Acestui semn zodiacal ii place riscul, dar ii place si competitia prietenoasa. O poti provoca la un concurs fizic, unu la unu, cum ar fi o intrecere, sau fotbal ori alt sport. Indiferent de cine va castiga sau va pierde, tu ii vei adresa marea intrebare la final.

Cum sa o ceri in casatorie

Cum sa o ceri in casatorie

CAPRICORN

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Capricornii sunt perfectionisti si poate parea destul de dificil sa ii multumesti. Dar nu iti face griji, sigur le va placea o cerere in casatorie surpriza sau chiar sa mergeti impreuna la bijutier pentru a alege inelul de logodna. Orice ai face, nu uita sa te asezi in genunchi. Capricornilor le plac traditiile.

VARSATOR

Acest semn zodiacal este un spirit liber, care gandeste in afara cutiei, deci vei avea multa libertate pentru a planifica cererea in casatorie. Nu vei trezi suspriciuni daca o vei scoate din rutina, ba chiar ii va face placere lucrul acesta. Astfel o poti cere in casatorie, gasind cel mai bun plan asa incat sa o scoti din rutina. Poti planifica ceva care sa o faca sa se simta precum un copil, libera, fara griji, dupa care ii vei pune inelul de logodna pe deget.

PESTI

Pestii (semn de apa) iubesc o cerere in casatorie care include elemente marine. O plimbare pe plaja, o plimbare pe mare, cu barca, la apus ar putea fi momentele perfecte pentru a o intreba daca vrea sa se casatoareasca cu tine. Fiindca sunt persoane care pun accent pe emotie, este bine ca aceste semne zodiacale sa aiba posibilitatea mai tarziu, dupa ce vor procesa cele intamplate, sa aiba un loc in care sa isi exprime sentimentele. Este bine sa gasesti un astfel de loc in care sa fiti amandoi pentru a va bucura de moment si pentru a-i permite sa isi exprime sentimentele.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment