Cum sa o ceri in casatorie fara inel

De obicei, lucrurile functioneaza cam asa: el si ea se intalnesc, se plac, se indragostesc, isi doresc sa intemeieze o familie impreuna, el cumpara un inel si o cere de nevasta, ea accepta fericita si emotionata. Dar daca sunteti un cuplu care poate renunta fara probleme la traditii si daca ai certitudinea ca o cerere in casatorie altfel va fi fix ceea ce va reprezinta, atunci continua-ti planul. Fiecare femeie este diferita, fiecare relatie este diferita, deci daca te-ai hotarat sa iesi din tipare, iata cum sa o ceri in casatorie fara inel. Si, desigur, ulterior poate aparea si un inel pe degetul ei, dupa aceasta cerere care va ramane o poveste interesanta de spus mai departe.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum sa o ceri in casatorie fara inel

Poti face chiar tu inelul de logodna. Indiferent daca te pricepi la astfel de lucruri sau e pentru prima data cand incerci sa creezi singur ceva de genul acesta, poti incerca sa faci un inel de logodna. Pe internet poti gasi multe surse de inspiratie. In plus, este un gest romantic, ii vei oferi un lucru facut cu iubire pentru ea. Si, desigur, ulterior poti cumpara si un inel, fie impreuna cu viitoarea ta sotie, astfel incat sa il poata alege ea, fie singur, ca sa o surprinzi din nou.

Cum sa o ceri in casatorie fara inel

Cum sa o ceri in casatorie fara inel

Foloseste-te de o amintire. Biletele de la primul film pe care l-ati vazut impreuna la cinema, biletele de tren sau de avion de la prima voastra calatorie, prima voastra fotografie impreuna te-ar putea ajuta. Poti scrie pe ele cuvintele „Vrei sa fii sotia mea?”. Cu siguranta nu se asteapta la o astfel de surpriza si cum ar putea sa ofere alt raspuns decat un mare DA?

O cutie pentru inel, dar goala. Suna ciudat, asa-i? Iar cand vei deschide cutia si va vedea ca nu este un inel in interior, cu siguranta va fi confuza. Dar poate nu stii ce fel de inel sa alegi, poate ti-e teama ca nu vei lua marimea potrivita sau pur si simplu preferi ca ea sa fie cea care isi alege inelul pe care il va purta o viata intreaga pe deget. Totusi, vrei sa o surprinzi cu o cerere in casatorie, deci te folosesti de cutia goala pentru a o surprinde cu cererea, dupa care ii explici de ce nu este in inetrior un inel. Daca stii ca i-ar placea ca ea sa fie cea care isi alege bijuteria, atunci poti incerca si varianta aceasta. Dupa aceea ii explici care a fost planul, pentru a nu mai exista alte confuzii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Cum sa o ceri in casatorie fara inel

Cum sa o ceri in casatorie fara inel

Scrie o poezie, o scrisoare sau un cantec. Daca ti-e usor sa scrii lucruri, daca jonglezi cu cuvintele, atunci poti incerca si varianta aceasta. Cui nu i-ar placea sa auda sau sa citeasca niste cuvinte de dragoste? Cine nu s-ar emotiona? Nu stii ce sa scrii? Poti include fraze despre ce inseamna ea pentru tine, despre lucrurile care iti plac la ea, despre relatia voastra, despre inceputul relatiei, glume de-ale voastre etc. Scrie despre ceea ce simti si va fi cu siguranta ceva special.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment