Cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor

Daca iti doresti ca de Sfantul Valentin sa ii oferi inelul de logodna si, astfel, sa faci ca aceasta zi sa aiba o dubla semnificatie pentru voi, iti dam cateva sfaturi despre cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor. Bomboanele de ciocolata si trandafirii sunt cadouri ideale pentru 14 februarie, dar daca vrei ca ziua sa devina mult, mult mai speciala (cu un inel de logodna si promisiunea devotamentului si a iubirii eterne), iata cateva idei pentru a o cere in casatorie.

Iata cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor

1 .Folosind acele bomboane clasice si irezistibile, in forma de inimioara, formeaza un traseu de la usa pana in locul in care vrei sa o ceri in casatorie. Si, pentru ca cererea in casatorie sa fie si mai… dulce, poti adauga o bomboana imensa in forma de inima, facuta din hatrie sau din carton, pe care sa scrie „Vrei sa fii sotia mea?”.

Cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor

Chainimage

2. Cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor? O alta idee este urmatoarea: timp de 14 zile, inainte de Sfantul Valentin, ofera-i zilnic un cadou, care ar putea fi unul simplu precum o pereche de sosete cu inimioare pe ele sau pijama etc. Iar in ziua cea mare, pregateste cina si adreseaza-i intrebarea, acesta fiind ultimul si cel mai valoros cadou.

Cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor

ME7

3. Iata cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor, folosindu-te de zapada. Sansele ca in ziua aceea sa aveti parte de zapada sunt destul de mari, asa ca de ce sa nu o ceri in casatorie cu ajutorul zapezii? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un loc in care zapada sa fie intacta, sa desenezi acolo o inima in interiorul careia sa scrii initialele voastre. Dupa aceea, ia ciocolata calda, invit-o la o plimbare si, cand ajungeti in locul cu inima si initialele, stii ce urmeaza sa faci, nu?

Cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor

Sébastien D’Amour

4. Pe felicitari mici sau pe cartonase poti scrie motive pentru care o iubesti sau amintirile preferate. Dupa care, pune-le peste tot: in geanta ei, pe frigider, pe perna etc. La final isi va face aparitia si felicitarea sau cartonul mai mare, pe care va fi scrisa marea, importanta si emotionanta intrebare.

5. Foloseste petale de trandafiri. Multe, cat mai multe, cele mai multe. Oriunde. In cada, pe pat, pe jos, in pantofii ei, in masina, afara. Oriunde crezi ca ar putea fi presarate. Iar cand se va trezi sau cand va ajunge acasa, va gasi o tara a minunilor acoperita de petale de trandafiri si, evident, pe tine in genunchi.

Cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor

More Wallpapers

Ai vazut cum sa o ceri in casatorie de Ziua Indragostitilor. Desigur, acestea sunt numai cateva idei din care te poti inspira. Lasa-ti imaginatia sa lucreze fara retineri, lasa dragostea pe care i-o porti sa iti arate cea mai ingenioasa si mai romantica modalitate prin care sa o intrebi daca vrea sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de tine. Fa ca Ziua Indragostitilor sa devina una si mai speciala pentru voi, o amintire frumoasa care sa va lege pentru totdeauna. Si, pentru ca tot suntem la capitolul cereri in casatorie, iti recomand acest videoclip, cu o cerere in casatorie emotionanta si deosebita.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment