Cum sa o ceri in casatorie de Craciun

Craciunul este una dintre cele mai frumoase perioade din an. Asa ca, daca iti doresti sa faci totul mult mai special pentru iubita ta, si sa ii oferi inelul de logodna in acea perioada, in acest articol vei gasi cateva idei legate de cum sa o ceri in casatorie de Craciun.

teilor.ro

Cum sa o ceri in casatorie de Craciun

Dupa ce impodobiti bradul. Unul dintre cele mai speciale momente de sarbatori este acela in care impodibiti bradul. Dupa o ora sau doua in care va implicati in aceasta activitate, la final, cand priviti bradul impodobit, te-ai putea aseza in genunchi si ai putea sa o intrebi daca vrea sa fie sotia ta.

In dimineada Craciunului. Suteti inca in pijama, va pregatiti sa deschideti cadourile. Insa, inainte de a face asta, ai putea sa ii oferi inelul de logodna. Cu siguranta o vei lua prin surprindere si sigur va spune “DA!”.

Ascunde inelul in desertul ei preferat. Va fi o surpriza pe care cu siguranta nu o va uita niciodata. Sigur nu se va astepta sa ii oferi inelul de logodna in felul acesta.

teilor.ro

Cum sa o ceri in casatorie de CraciunCum sa o ceri in casatorie de Craciun

Seize the Daisies Photography |Tyler & Tyler | New Year’s Eve Proposal

Dupa ce deschideti cadourile de sub brad. Dupa ce va deschide cadoul de la tine (sau si pe cele din partea familiei, daca veti petrece sarbatorile impreuna), cand va crede ca s-au terminat surprizele, va vedea ca, de fapt, mai exista una, la care nu se astepta: inelul de logodna.

Iesiti la plimbare. Alege un loc mai deosebit in care sa mergeti pentru o plimbare romantica la finalul careia sa o intrebi daca vrea sa fie sotia ta. Peisajul romantic si deosebit de iarna te va ajuta foarte mult sa creezi acea atmosfra care fara doar si poate o va emotiona. Si nu are cum sa dea un alt rapsuns decat “DA!”.

CITESTE SI: Cum sa o ceri de sotie la cinematograf

CITESTE SI: Cum sa o ceri de sotie timp de 365 de zile

teilor.ro

De Anul Nou. Daca vrei sa mai astepti putin si sa nu ii adresezi marea intrebare de Craciun, ai putea amana momentul pentru cateva zile. Iar la trecerea dintre ani poti sa ii oferi inelul de logodna. Ai putea face asta chiar inainte de numaratoarea inversa, in ultimele momente ale anului care se termina, ori chiar in primele minute ale anului care incepe.

Cum sa o ceri in casatorie de Craciun

Tyler Scott Photography

In timp ce ninge. Daca iubiti iarna si zapada si abia asteptati prima zapada, atunci de ce sa nu o ceri de sotie intr-un astfel de moment? Cine nu viseaza la o zi de iarna ca in povesti, in care sa ninga? Gaseste un astfel de moment, pregateste inelul de logodna si cand crezi ca este momentul ideal, stii ce ai de facut. Daca va mai fi cineva langa voi care sa faca fotografii sau poate chiar sa filmeze, va fi ideal.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cum sa o ceri de sotie de Craciun sau in perioada sarbatorilor de ianra, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca te vei casatori, atunci acolo ai putea gasi sursele de inspiratie de care ai nevoie pentru a organiza nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment