Cum sa o ceri de sotie la cinematograf

Se spune ca viata bate filmul, si desi uneori poate ne vine greu sa credem asta, chiar astfel stau lucrurile. Poate ne este greu sa ne imaginam ca unele intamplari se pot ridica deasupra fictiunii, deasupra filmelor realizate dupa anumite scenarii plasmuite de imaginatia bogata a unui scriitor si, totusi, cand suntem martori la anumite evenimente sau cand tocmai noua ni se intampla lucruri la care nici macar nu indrazneam sa visam, atunci incepem sa credem. Si cat de bine este uneori sa crezi, in ceva, in orice, in oameni, intr-un vis, intr-un Dumnezeu, in ziua de maine, in iubire! Crezand in ceva, in cineva, in orice, suntem mai puternici, mai optimisti. Si, cum spuneam, uneori viata bate filmul. Ca sa ne convingem de lucrul acesta, vom vedea cum o cerere in casatorie ne poate face sa credem in vorba aceasta. Mai jos vei gasi cateva idei despre cum sa o ceri de sotie la cinematograf. Indiferent daca sunteti sau nu sunteti cinefili, o cerere in casatorie la cinematograf sigur o va surprinde. Intr-un mod placut, desigur.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa o ceri de sotie la cinematograf

Huffington Post

Cum sa o ceri de sotie la cinematograf. Idei

Internetul, sursa noastra de informatii cea de toate zilele, este plin de materiale video cu cereri in casatorie, fiecare la fel de interesanta si de spectaculoasa. Am gasit cateva care te pot inspira, daca vrei sa o ceri in casatorie. Si, daca te intrebi cum sa o ceri de sotie la cinematograf, mai jos vei gasi cateva raspunsuri in acest sens.

Poti realiza un material video care va rula in cinematograf in ziua in care tu, aparent, lucrezi, iar ea va merge la film impreuna cu un membru al familiei sau un prieten. La un moment dat, cand filmul incepe, protagonistii ii vor parea cunoscuti: tu si tatal ei, in timp ce ii ceri permisiunea sa o iei de sotie pe fiica lui. Ii vei spune cat de mult o iubesti, cat de serioase sunt intentiile tale etc. Dupa aceea, filmul va cuprinde momentele in care vei pleca de la tatal ei, si te vei indrepta catre cinematograf, dupa care, filmul se termina si apari tu, langa ea, cerand-o de sotie. Romantic si neasteptat, nu? Aici vei gasi si un material video.

Cum sa o ceri de sotie la cinematograf

Purely Diamonds

Dupa un scenariu similar functioneaza si ideea care urmeaza. Poti vorbi cu un grup de prieteni pentru a veni la cinematograf impreuna cu tine si cu iubita ta. Inainte de a incepe filmul, te vei scuza, vei iesi din incapere, si in timp ce filmul deruleaza, iti vei schimba hainele si te vei pregati pentru a intra in sala pentru a-i adresa intrebarea. Intre timp, iubita ta va viziona un filmulet in care apareti tu si tatal ei, care purtati o discutie inspirata dintr-un cantec. Vor fi si momente amuzante. Din filmulet va reiesi clar ca tu iti doresti sa te casatoresti cu ea, dupa care, la final, vei veni alaturi de ea si ii vei oferi inelul. Romantic, amuzant si ingenios, nu?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa o ceri de sotie la cinematograf? Ea va merge sa vizioneze un film si, la un moment dat, va realiza ca povestea protagonistilor este chiar povestea voastra de dragoste. Filmul ii va comunica intentia ta de a o lua de sotie si, in momentul in care materialul video se termina, incepe viata reala, in care chiar tu te vei aseza in genunchi in fata ei si ii vei adresa mult asteptata intrebare. Si, evident, dupa ce va spune „DA”, veti trai fericiti pana la adanci batraneti. Aici ai si un scenariu.

Cum sa o ceri de sotie la cinematograf

Purely Diamonds

Ai vazut ca viata poate sa bata filmul? Dintre toate scenariile care poate i-au trecut prin minte cand se intreba cum o vei cere de sotie, la cele de mai sus poate nu s-ar fi gandit. Ii vei face o surpriza extrem de placuta si neasteptata. Va fi frumoas, emotionant, unic, magic.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment