Cum sa nu mai fii indecisa in privinta organizarii nuntii

Cand esti indecisa, atunci planificarea nuntii poate deveni destul de neplacuta. Ai destul de multe decizii de luat, unele mai importante, altele mai putin. Este normal ca organizarea evenimentului sa fie o activitate placuta, dar poate deveni si coplesitoare in unele momente. Iar daca mai esti si indecisa, atunci situatia se poate schimba. Iata cum sa nu mai fii indecisa in privinta organizarii nuntii.

Cum sa nu mai fii indecisa in privinta organizarii nuntii

1. Faceti o lista cu lucrurile care nu se pot negocia. Daca pentru voi fotografiile si florile conteaza foarte mult, atunci petreceti mai mult timp cautand un fotograf bun si aranjamente florale mai deosebite. Si, de asemenea, ati putea investi mai mult in aceasta directie. Discutati inainte si stabiliti ce conteaza cel mai mult pentru voi.

2. Opiniile altora va pot influenta mai mult decat credeti. Cand vine vorba despre organizarea nuntii, cam oricine isi va exprima parerea in legatura cu un aspect sau altul. De aceea ati putea sa deveniti indecisi. Auziti atat de multe pareri, incat tindeti sa le acordati atentie fiecareia. Insa aveti grija cui ii cereti opinia si limitati numarul persoanelor care va pot oferi indrumari in legatura cu nunta. Astfel va va fi mai usor sa luati decizii fara a fi influentati. Tineti cont de faptul ca deciiile finale va vor apartine si trebuie sa faceti alegereile care va plac.

3. Aveti incredere in furnizori. Profesionistii stiu ce au de facut si va vor da sfaturi, indicatii si sugestii tinand cont de ceea ce va place si ceea ce nu va place. De aceea va puteti baza pe ei. Ei stiu cum sa va indrume intr-o directie sau alta.

Cum sa nu mai fii indecisa in privinta organizarii nuntii

Camilyn Beth

4. Trebuie sa va impuneti limite in ceea ce priveste retelele sociale. Da, va puteti inspira de acolo atunci cand organizati nunta, insa nu trebuie sa aveti senzatia ca tot ceea ce vedeti pe Instragram trebuie sa aveti si voi la nunta. Nu aveti cum sa includeti orice tip de floare, orice tip de aranjament floral in cadrul nuntii. Faceti alegerile in functie de preferintele pe care le aveti.

5. Este bine sa stabiliti anumite limite de timp. In felul acesta, pana la o anumita data, trebuie sa luati decizii legate de aranjamentele florale, de exemplu. Dupa aceea va puteti indrepta atentia catre alte detalii de nunta.

6. Poti cere ajutor de fiecare data cand ai nevoie. Ai putea apela la mama ta, la sora ta, la matusa ta, la cea mai buna prietena etc. Trebuie sa fie o persoana in care sa ai mare incredere si despre care sa stii ca isi va exprima opiniile cu sinceritate, chiar daca uneori poate nu iti va placea ceea ce auzi.

7. Nu pune prea multa presiune pe tine. Invitatii isi vor aminti energia pozitiva de la nunta si fericirea de pe chipul tau in ziua in care te-ai casatorit.

Si acum, la final, dupa ce ai vazut cum sa nu mai fii indecisa in privinta organizarii nuntii, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru ziua cea mare.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment