Cum sa micsorezi lista cu invitati la nunta. 9 tipuri de persoane pe care ai putea sa nu le inviti

Te intrebi cum sa micsorezi lista cu invitati la nunta? Afla care sunt cele 9 tipuri de persoane pe care ai putea sa nu le inviti la marele eveniment.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum sa micsorezi lista cu invitati la nunta. Acestea sunt cele 9 tipuri de persoane pa care poti sa nu le chemi la eveniment

1. Rudele cu care nu ai mai vorbit de multi ani

Daca nu mai pastrati legatura, atunci ai putea sa nu ii chemi la eveniment. Nu uita ca nunta este o celebrare a iubirii voastre si vi-i doriti pe cei apropiati alaturi. Nu este o reuniune a intregului arbore genealogic.

2. Prietenii vechi care nu-ti mai sunt la fel de apropiati

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca ai vrea ca vechea prietenie sa revina la viata, poate te gandesti ca nunta este ocazia perfecta pentru asta. Insa, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Si asta pentru ca vei fi ocupat/a cu multe alte lucruri in timpul evenimentului, vei vorbi cu toti ceilalti invitati si nu vei avea timpul necesar si nici energia pentru a reinvia o veche prietenie.

Cum sa micsorezi lista cu invitati la nunta

Cum sa micsorezi lista cu invitati la nunta

3. Colegii de serviciu

Doar pentru ca impartiti acelasi birou sau iesiti la masa impreuna, nu inseamna ca trebuie sa ii inviti la nunta, mai ales daca va fi un eveniment intim. In schimb, poti celebra casatoria la locul de munca, organizand o mica petrecere.

4. Persoane la care candva, cu multi ani in urma, ai fost la nunta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Da, de regula, daca tu mergi la ei si ei vin la tine la nunta. Dar daca nu ai mai pastrat legatura cu ei de mult timp, poate nu ar mai trebui sa ii chemi la nunta ta. Nu esti obligat/a sa o faci.

5. Vecinii

Doar pentru ca locuiti unii langa altii nu inseamna ca aveti obligatia de a-i chema la nunta. Daca sunteti prieteni, e alta poveste. Alfel, nu ai de ce sa ii inviti la eveniment. Daca simti nevoia sa deschizi acest subiect, poti mentiona faptul ca va avea loc nunta voatra, insa va fi un eveniment intim, numai cu familia si cativa prieteni.

6. Prietenii care nu reactioneaza bine cand consuma alcool

Daca stii ca nu se pot abtine si vor consuma alcool, dar imediat ce se urca la cap bautura, incep sa se poarte intr-un anume fel, cel mai bine ar fi sa nu ii inviti la nunta. Risti sa iti strici evenimentul si nu merita, nu?

Cum sa micsorezi lista cu invitati la nunta

Cum sa micsorezi lista cu invitati la nunta

7. Copiii membrilor familiei si ai prietenilor

Evenimentul ar putea fi numai pentru adulti. Insa trebuie sa dai vestea asa incat sa nu ii superi pe parinti. Partea buna este ca pot considera noaptea aceea ca fiind numai pentru ei, pentru a purta tocuri (mamele, desigur) si pentru a se distra. Pentru cateva ore vor lasa copiii in grija unor persoane de incredere.

8. Insotitorii invitatilor

Daca unii invitati vor sa vina insotiti, insa voua nu va ies calculele cu numarul invitatilor si, in plus, nu cunoasteti persoana aceea care va insoti un anumit invitat la nunta, atunci puteti cere, politicos, sa nu vina cu cineva. Explicati ca locurile sunt limitate. Puteti face exceptie daca acea persoana este partenerul de cuplu al unei prietene care locuieste la mile distanta si nu ati avut inca ocazia sa va cunoasteti.

9. Invitatii din partea parintilor vostri

Da, e cam dificil sa refuzi ceva ce vine din partea parintilor, mai ales daca va ajuta financiar cu organizarea nuntii. Insa undeva trebuie sa trageti linie si sa purtai o discutie calma si matura si sa sperati ca vor intelege.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment