Cum sa le spui prietenelor tale ca nu vrei domnisoare de onoare la nunta

Sunt unele mirese care inca respecta obiceiul de a avea domnisoare de onoare la nunta. Alte femei prefera sa renunte la ele. Poate li se pare mult prea complicat ca din numerosii prieteni si oameni apropiati, sa aleaga numai cateva persoane care sa aiba un rol mai important in cadrul nuntii. Se poate ajunge la unele discutii neplacute, asa ca renunta la domnisoarele de onoare. Iata cum sa le spui prietenelor tale ca nu vrei domnisoare de onoare la nunta.

Cum sa le spui prietenelor tale ca nu vrei domnisoare de onoare la nunta

Nu e vorba despre tine, ci despre mine. Initial, prietenele tale ar putea sa creada ca nu le consideri persoanele potrivite pentru a-ti fi domnisoare de onoare. In astfel de cazuri este bine sa le explici care este motivul real pentru care ai decis sa renunti la domnisoarele de onoare. Nu trebuie sa le lasi sa creada ca ele sunt de vina pentru alegerea pe care ai facut-o.

Le poti cere ajutorul. Doar pentru ca nu iti vor fi domanisoare de onoare la nunta, nu inseamna ca nu te pot ajuta in anumite privinte. Asta daca si ele isi doresc sa se implice in organizarea evenimentului, desigur. Asa ca, daca simti ca organizarea te coplesteste, iar ele sunt dispuse sa iti vina in ajutor, nu ezita sa le ceri sa se ocupe de anumite detalii legate de viitorul eveniment.

Cum sa le spui prietenelor tale ca nu vrei domnisoare de onoare la nunta

The Praying Woman

Prezinta-le beneficiile. Daca nu iti vor fi domnisoare de onoare, atunci nu trebuie sa investeasca sume fabuloase in rochii pe care, cel mai probabil, nu le vor mai purta vreodata. Sau le vor purta numai la anumite ocazii. Deci vor face unele investitii care nu le vor fi utile. De asemenea, nu trebuie sa se mai gandeasca la modalitati in care sa te ajute sa organizezi nunta. Nu se vor mai simti obligate sa faca anumite lucruri, deci atunci cand te vor ajuta, vor face asta din proprie initiativa, fara a simti vreo presiune venind din partea ta.

CITESTE SI: Sa fii domnisoara de onoare: binecuvantare sau tortura?

CITESTE SI: Ce faci daca mirele nu o place pe domnisoara de onoare?

Anunta-le cat mai repede. Imediat ce ai luat decizia de a nu avea domnisoare de onoare la nunta, nu mai astepta! Vorbeste cu prietenele tale, inainte de a se entuziasma foarta tare. Vor incepe, poate, sa cumopere tricouri personalizate, ori chiar sa posteze pe retelele de socializare mesaje legate de nunta ta, pe care abia o asteapta, pentru ca vor fi domnisoare de onoare.

Cum sa le spui prietenelor tale ca nu vrei domnisoare de onoare la nunta

Stocksy

Se pot implica in alte detalii legate de nunta. Spre exemplu, petrecerea buralcitelor. Le poti lasa pe ele sa o organizeze, sau o alta peterecere legata de viitorul eveniment. Cu siguranta se vor bucura sa stie ca ai incredere in ele si ca le aprecizei, motiv pentru care ai decis sa lasi in grija lor organizarea unor evenimente care vor avea loc inainte de nunta.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cum sa le spui prietenelor tale ca nu vrei domnisoare de onoare la nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionsit. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment