Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

Prima intalnire cu mama persoanei noastre iubite reprezinta un moment destul de important si foarte delicat. Este necesar sa avem o atentie sporita din toate punctele de vedere si sa ne prgatim din timp pentru aceasta intalnire.

Pe langa clasicul buchet de flori pe care sa i-l daruiesti mamei soacre, ar fi dragut sa ii oferi si o alta atentie, o mica atentie care sa scoata in evdenta faptul ca detii un respect deosebit fata de aceasta si ca, mai presus de toate, consideri faptul ca mama iubitului tau/iubitei tale este o persoana destul de importanta in viata voastra de cuplu, deoarece, aceasta, la un moment dat in viata, v-ar putea fi sprijinul principal fara de care nu v-ati putea lipsi, atunci cand apare in familia voastra un nou membru al familiei, de pilda.

Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

De aceea acest articol vine in intampinarea voastra pentru a va ajuta si a va indruma spre a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste cadoul pentru mama soacra.

1. Produse cosmetice de ingrijire din ingrediente naturale

Dat fiind faptul ca mama soacra nu mai este in perioada tineretii, iar trecerea anilor si-a pus amprenta pe chipul ei, un set de produse cosmetice din ingrediente naturale, cu un miros foarte placut, poate floral si fresh, in mod cert ar bucura-o foarte mult. Merita sa investiti un pic mai mult pe produse de calitate destinate varstei ei, in fond, o prima intalnire are loc o singura data, profitati de moment si actionati in consecinta.

2. Un set de bijuterii din argint sau aur

Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

In cazul in care v-ati gandit sa alegeti un astfel de cadou, in mod cert nu veti da gres. Doamnele mai in varsta, pe masura ce trece timpul, devin tot mai cochete, iar bijuteriile devin accesoriile lor preferate. Puteti alege un set de bijuterii compus din cercei si lantisor, de pilda, care sa emane seriozitate, rafinament, bun gust, respect, caldura, speranta si admiratie. In cazul bratarii si a inelului, lucrurile pot sta un pic mai dferit, in sensul ca s-ar putea sa aveti ceva dificultati in alegerea marimei potrivite. Cel mai indicat este sa mergeti la sigur, cu un lantisor sau colier si cu niste perechi de cercei in mod cert nu veti avea cum sa dati gres.

3. Un parfum

Parfumurile reprezinta un motiv de bucurie pentru fiecare dintre noi, de la mic la mare, si ne pot aduce in prezent  multe amintiri frumoase si dragi sufetului nostru. Intr-adevar, mai ales daca te afli la o varsta frageda, iar tie iti plac parfumurile cu un miros mai actual, modern si crezi ca pentru mama soacra ar merge un miros mai elegant, puternic, nu-ti face griji, poti cere sfaturile cunsultantilor de beauty care se afla in magazinul din care ati hotarat sa cumparati parfumul. Acesta trebuie sa fie unul special si cu o amprenta unica, sa fie ceva nemaivazut in coletia de parfumuri a soacrei tale, in mod cert vei face cea mai buna alegere.

Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

Cum sa iti surprinzi soacra la prima intalnire

In continuare va invit sa cititi si articolul acesta.

Despre autor

Stanciu Mihaela

Leave a Comment