Cum sa iti impresionezi viitorii socri

Vrei sa stii cum sa iti impresionezi viitorii socri? Ei bine, sunt anumite lucruri care cu siguranta nu ii vor lasa indiferenti. Daca vrei sa ai o relatie frumoasa cu ei, atunci ai putea incerca sa tii cont de sfaturile de mai jos.

Cum sa iti impresionezi viitorii socri

1. Respecta-ti logodnicul. Bineintees ca fiecare parinte isi doreste ca al sau copil sa fie intr-o relatie cu o persoana care sa il repscte. Vor sa il vada fericit. Asa ca arata-le parintilor lui cat de mult conteaza el pentru tine, cat de mult il respecti.

Cum sa iti impresionezi viitorii socri

Cum sa iti impresionezi viitorii socri

2. Ai grija cum te imbraci. Deisgur, nimeni nu iti spune ca trebuie sa optezi pentru anumite tinute, ca nu trebuie sa te imbraci asa cum iti place. Insa daca vei purta anumite haine nepotrivite care ar putea transmite un mesaj gresit, atunci parintii lui cu siguranta nu isi vor face o impresie prea placuta despre tine.

3. Arata-te interesata de lucrurile care ii intereseaza si pe ei. Desigur, nu trebuie sa te prefaci ca te intereseaza tot ceea ce ii intereseaza si pe ei. Doar ca este posibil sa existe anumite lucruri care iti plac si tie si le plac si lor. In felul acesta, avand un interes comun, va va fi mai suor sa va apropiati unii de ceilalti. Veti putea petrece mai mult timp impreuna.

4. Petreceti mai mult timp fata in fata. Deisgur, la inceput va fi ciudat. Nu vei sti despre ce sa vorbiti, ce este bine sa discutati si ce nu este bine. Insa, dupa prima intalnire cu parintii lui, lucrurile vor deveni mai usoare, vei scapa de emotii. Totul va decurge intr-un ritm firesc.

5. Fii foliticoasa. Si nu numai cu parintii lui, ci si cu cei din jur. Arata-le ca esti o persoana care il merita pe fiul lor. Vei vedea ca nu au cum sa ramana indiferenti daca vei face asta.

6. Ai un fel de mancare preferat, pe care stii sa il gatesti si este absolut delicios? Daca este vorba despre un desert, atunci cu siguranta trebuie sa le dai si lor reteta si, de ce nu, chiar sa pregatesti acel desert pentru momentul in care va veti intalni.

Cum sa iti impresionezi viitorii socri

Cum sa iti impresionezi viitorii socri

CITESTE SI: Cum sa te intelegi bine cu soacra

CITESTE SI: De ce sa o inviti pe mama soacra sa se pregateasca alaturi de tine pentru nunta

7. Nu trebuie sa iti fie teama sa iti exprimi opiniile. Deisgur, vrei ca ei sa te placa, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fii de acord cu ceea ce spun ei, doar pentru ca ei sa te placa. Fii tu insati, sustine-ti punctul de vedere intr-un mod care sa nu li se para deplasat si vei vedea ca iti vor aprecia curajul de a-ti sustine punctul de vedere.

8. Cere-le sfatul. Nu trebuie sa fie vorba neaparat despre una dintre cele mai importante decizii din viata. Ar putea fi vorba si despre lucruri mai putin complicate. Dar arata-le ca ii apreciezi si pentru tine conteaza opinia lor. Asa ca, daca ai nevoie de un sfat, tot ce trebuie sa faci este sa ii rogi si pe viitorii socri sa iti vina in ajutor.

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat cu sa iti impresionezi viitorii socri, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment