Cum să îți crești sprâncenele

Acum mult timp erau la modă sprâncenele subțiri, însă sprâncenele naturale, groase și dese au venit în forță printre femei; oricum, moda trece, moda vine, important este să rămâi așa cum îți place și cum te avantajează. Multe dintre voi, probabil v-ați pensat cel puțin o dată sprâncenele prea mult în așa fel încât acestea au devenit foarte subțiri, cu goluri și în unele cazuri cresc foarte greu sau chiar deloc. Nu înseamnă că tuturor femeilor le stă bine cu acest tip de sprâncene, însă atunci când te machiezi cu siguranță vei depune mai puțin efort dacă ai sprâncene „ca la carte”. Sprâncenele sunt foarte importante, ele definind, armonizând, punând în valoare trăsăturile feței, așa că pe lângă formă și grosimea trebuie să fie una potrivită.

teilor.ro

Când crezi că a venit timpul să faci o schimbare în legătură cu sprâncenele tale? Atunci când nu îți mai place cum arăți fără fard sau creion de sprâncene. Desigur, nu trebuie să te aștepți să îți crească toate firele înapoi, însă depinde de structura ta genetică: în unele cazuri nu vor mai crește niciodată, în alte cazuri le poți recupera cu succes. Cât durează acest ciclu de creștere al sprâncenelor? În general 4 luni sau chiar 1 an, însă se pot vedea rezultate spectaculoase și după 2 luni. Cu toate acestea, când vine vorba de sprâncene trebuie să te înarmezi cu multă răbdare.

Cum să îți crești sprâncenele

Cel mai cunoscut remediu pentru sprâncene este uleiul de ricin, pe care probabil foarte multe femei l-au încercat, însă pentru unele nu au avut un efect notabil. De ce? Pentru că uleiul de ricin funcționează mai mult în cazul firelor deja existente, prin faptul că le face mai groase și mai rezistente, ceea ce este opus cu creșterea altor fire. Ceea ce trebuie să faci este să apelezi un tratament special pentru sprâncene pe care să îl folosești regulat, nu să renunți la el după primele săptămâni, iar atunci când acestea își vor recăpăta vigoarea de odinioară pot începe să le îngrijești aplicând ulei de ricin, care le va menține aspectul sănătos.

Cum să îți crești sprâncenele

Cum să îți crești sprâncenele. Ulei de ricin Herbalsana

De asemenea, poți apela cu încredere și la suplimentele pentru creșterea părului, căci acestea au efect și asupra sprâncenelor datorită complexului de vitamine (în special vitamina B).

teilor.ro

Cum să îți crești sprâncenele

Cum să îți crești sprâncenele. Forcapil Dona

Pe lângă tratamentele destinate sprâncenelor este esențial să ai un stil de viață echilibrat. Poate ai observat că în perioadele în care ești stresată părul începe să cadă mai mult decât de obicei, iar tenul nu este în cea mai bună condiție, așa că este important să îți aloci timp pentru relaxare. Elimină ceea ce este toxic în viața ta și pune pe primul loc ce îți aduce bucurie. Ai grijă la alimentație, încearcă să consumi multă apă, fructe și legume.

În cazul în care rămâi cu goluri, căci se poate ca unele fire să nu se regenereze, poți apela la o variantă semi-permanentă care se numește microblading, însă trebuie să alegi un salon în care să ai încredere. Dacă nu vrei să apelezi la această procedură poți să utilizezi produse de calitate pentru a te ajuta cu umplerea golurilor, fie creion de sprâncene, fie fard, iar în cazul lor trebuie să ai în vedere nuanța.

Cum să îți crești sprâncenele

Cum să îți crești sprâncenele. Anastasia Beverly Hills Sephora

Așadar, printr-un stil de viață echilibrat, prin tratamentele regulate și folosite pe o perioadă lungă de timp, dar și prin utilizarea unor produse de machiaj de calitate îți poți recupera sprâncenele pierdute.

CITEȘTE ȘI: De ce să nu porți mascara waterproof.
CITEȘTE ȘI: Produse de make-up nefolositoare.
CITEȘTE ȘI: Greșeli în aplicarea mascarei.

teilor.ro

Despre autor

Ana

Leave a Comment