Cum sa iti anunti logodna pe retelele sociale

Fie ca vrem sau nu sa acceptam asta, realitatea este ca retelele sociale fac parte din viata noastra. Inainte de a manca ceva la restaurant, pozam si postam. Inainte de a ne bucura de vacanta, anuntam unde suntem si ce facem. Asa ca, atunci cand vine vorba despre logodna, multe cupluri prefera sa faca anuntul in mediul online. Deci, daca si voi doriti sa faceti acest lucru, pentru a-i anunta pe prietenii vostri virtuali ca relatia voastra a ajuns la urmatorul nivel, iata cum sa iti anunti logodna pe retelele sociale.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum sa iti anunti logodna pe retelel sociale si ce este bine sa nu faci

O sedinta foto poate fi o buna idee. Fie apelati la serviciile unui fotograf profesionist sau rugati un prieten sa va faca niste fotografii, dupa care le postati pe retelele sociale. Aste o modalitate draguta prin care sa anuntati pe toata lumea ca acum sunteti logoditi.

Anuntul vine in general insotit de o fotografie, cel putin. Daca nu doriti sa faceti o sedinta foto, puteti posta pur si simplu o fotografie cu voi in care se vede ca sunteti fericiti, dupa care sa adaugati un text prin care sa faceti anuntul. Bineinteles, textul poate fi unul care sa va reprezinte, deci poate fi amuzant, romantic sau cum simtiti voi ca este mai bine sa faceti anuntul.

Cum sa iti anunti logodna pe retelele sociale

Sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti onora. Spre exemplu, in entuziasmul momentului, poate anuntati ca toti prietenii vostri virtuali sunt invitati la nunta. Dupa aceea va veti da seama ca nu a fost tocmai intelept sa faceti una ca asta, deci fiti atenti la promisiunile pe care le faceti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De asemenea, atunci cand faceti anuntul, evitati sa cereti bani pentru nunta. Sunt persoane care se pare ca fac una ca asta, in sensul ca cer donatii pentru organizarea nuntii. Desigur, sunt cazuri speciale cand cei doi isi doresc sa faca nunta, dar nu isi pot permite sub nicio forma sa organizeze evenimentul la care viseaza. Dar acestea sunt cazuri speciale.

Sa nu etichetati persoane in postare, pentru a le anunta ca vreti sa va fie domnisoare sau cavaleri de onoare. Lucrurile acestea se discuta fata in fata, avand in vedere ca odata cu acest rol de domnisoara sau de cavaler de onoare vin si unele responsabilitati si cheltuieli pentru care poate nu toata lumea este pregatita. Pentru a nu crea o situatie jenanta, discutati personal astfel de detalii cu fiecare persoana in parte.

Cum sa iti anunti logodna pe retelele sociale

Cum sa iti anunti logodna pe retelele sociale

Si mai trebuie mentionat un lucru important: sunt persoane carora ar fi bine sa le dati vestea personal, inainte de a afla de pe retelele sociale. Vorbesc in primul rand despre parinti. Cu siguranta ar fi mult mai bine sa ii anuntati voi, decat sa afle in timp ce isi pierd timpul pe retelel sociale.

Evitati sa dati prea multe detalii, care pot fi foarte personale si ulterior va veti dori sa nu le fi spus.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asadar, este un lucru obisnuit sa iti anunti logodna pe retelele sociale. Totusi, atunci cand faci anuntul, trebuie sa tii cont de unele lucruri. In rest, emotiile frumoase si un pic de inspiratie vor face ca anuntul sa fie unul cat se poate de deosebit.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment