Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare? Ai prea multe optiuni si nu stii care ar fi cea mai buna alegere? Sau pur si simplu vrei sa fii sigura ca faci alegerea buna? Oricum ar fi, ti-am pregatit cateva sfaturi despre cum iti alegi domnisoarele de onoare. Si, de asemenea, aici gasesti un material care iti arata ce sa nu le spui niciodata domnisoarelor tale de onoare, iar aici vei afla informatii referitoare la asortarea rochiilor lor.

teilor.ro

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare

Wheelhouse Studios

O mireasa trebuie sa ia numeroase decizii importante legate de nunta. Printre altele, ea este nevoita sa isi aleaga domnisoarele de onoare, insa uneori decizia nu este una usora. Sunt anumiti factori pe care trebuie sa ii ia in calcul pentru a se asigura ca a luat hotararea corecta. Ti-am pregatit cateva sfaturi referitoare la cum sa iti alegi domnisoarele de onoare, in speranta ca astfel iti voi usura decizia. Sunt atat de multe alte aspecte de care trebuie sa te ocupi, incat ti-ar prinde bine fara doar si poate un mic ajutor.

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare

The knot

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare. Sfaturi

Numarul mai mare al domnisoarelor de onoare nu inseamna neaparat ca totul va fi mai spectaculos. Cu cat ai mai multe domnisoare de onoare, cu atat creste riscul sa apara complicatii. Vor fi mai multe persoane care trebuie sa isi exprime parerea in legatura cu rochia de mireasa pe care ar trebui sa o achizitionezi, va trebui sa platiti mai mult pentru anumite lucruri, ca de exemplu buchetele domnisoarelor de onoare etc.

Include pe cineva din familie. Daca esti apropiata de sora ta sau de viitoarea cumnata, atunci nici prin gand nu ti-a trecut sa nu le incluzi in lista domnisoarelor de onoare. Pe de alta parte, daca lucrurile nu sunt roz intre voi si ai prefera sa alegi pe altcineva pentru a-ti fi domnisoare de onoare, gandeste-te ca fac parte totusi din familie si ati putea sa incercati sa va purtati ca atare in ziua nuntii si sa lasati la o parte diferentele dintre voi.

teilor.ro

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare

The knot

Fara presupuneri pripite. Nu scoate imediat din lista de potentiale domnisoare de onoare o prietena despre care stii ca nu si-ar putea permite o rochie scumpa pe care tu o consideri ideala pentru nunta ta. Daca ti-ai dori ca ea sa-ti fie domnisoara de onoare, dar stii ca are probleme financiare, ii poti spune ca ti-ar placea sa-ti fie alaturi la nunta in calitate de domnisoara de onoare, dar ii intelegi situatia. Daca se vede nevoita sa refuze, ii promiti ca ii vei atribui un alt rol la nunta.

Nu trebuie sa fie neaparat o femeie. Da, stiu, suna ciudat, probabil ai ridicat deja o spranceana in timp ce ai citit aceasta regula referitoare la cum iti alegi domnisoara de onoare. Nu trebuie privita cu scepticism aceasta situatie. Sunt multe femei care au in grupul domnisoarelor de onoare un barbat, daca acela ii este un prieten foarte apropiat sau o ruda.

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare

Maria Shriver

Nu este obligatoriu sa mergi pe principiul quid pro quo. Doar pentru ca cineva te-a inclus, candva, in suita ei de domnisoare de onoare, nu esti obligata sa o inlcuzi pe acea femeie in a ta, mai ales daca este, de exemplu, o persoana de care, in timp, te-ai indepartat. Daca nu ati mai pastrat legatura, nu ati mai vorbit o buna perioada de timp, poate nu este tocmai o idee buna sa o alegi pe ea.

Este in regula daca numarul domnisoarelor de onoare nu este egal cu cel al cavalerilor de onoare. Nu exista nicio regula care sa te oblige sa ai un numar de domnisoare de onoare egal cu numarul cavalerilor de onoare. Poate te gandesti ca in cazul in care nu va exista egalitate, fie domnisoarele de onoare, fie cavalerii, nu vor avea parteneri de dans, insa fii fara grija, cu siguranta printre invitati isi vor gasi partenerii ideali. Nu pune asupra ta presiuni inutile.

teilor.ro

Asadar, poti lua in calcul cateva reguli care iti arata cum sa iti alegi domnisoarele de onoare. Sper ca articolul ti-a venit in ajutor, iar acum te invit sa vizionezi cateva clipuri de pe Studioblitz, pentru a obtine informatii suplimentare referitoare la domnisoarele de onoare.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment