Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare daca nu ai prietene

Urmeaza sa te acsatoresti si nu stii cum sa iti alegi domnisoarele de onoare daca nu ai prietene? Poate ca iti faci griji in aceasta privinta, insa nu ai de ce. Vei vedea ca totul va fi bine si se va rezolva intr-un fel sau altul si aceasta mica problema. Poate nu iti vine sa crezi, dar multor mirese li se intampla asta. Asadar, ia sa vedem ce ai putea face in aceasta situiatie asa incat sa ai o nunta de vis.

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare daca nu ai prietene

1. Redefineste cuvantul “prieten”. Paote cand te gandesti la prieteni, te referi numai la acele persoane pe care le cunosti de o viata, colege din scoala generala, cu care poate nu ai mai vorbit de ceva ani. Si asa ai ajuns la concluzia ca nu mai ai prietene, din moment ce colega de banca din liceu nu iti mai este apropiata, ori nu te mai vezi cu cea mai buna prietena din scoala generala. Insa daca vei extinde un pic orizontul, vei vedea ca de fapt exista multe persoane care iti sunt apropiate si care tin la tine. Poate fi o matusa sau o verisoara, poate fi vorba despre o colega de serviciu. Si ele iti pot fi prietene, chiar daca nu extrem de apropiate. Insa le poti “distribui” in rolul domnisoarelor de onoare.

2. Extinde-ti orizontul! Poate te-ai mutat recent intr-un alt oras, poate ti-ai schimbat locul de munca ori s-au intamplat unele schimbari in viata ta. Drept urmare, ai pierdut legatura cu anumite persoane care candva iti erau apropiate. Dar asta nu insemana ca acele persoane nu pot veni la nunta ta sau nu pot fi domnisoare de onoare. Mai mult decat atat, puteti profita de eveniment pentru a planifica nunta impreuna si astfel pentru a petrece timp una langa alta. In felul acesta puteti recupera o parte din timpul pierdut cand nu ati fost impreuna.

Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare

rave it safe

3. Gandeste-te la nuntile la care ai fost si tu. Poate ai fost domnisoara de onoare la nuntile lor si puteti face schimb de roluri. Ori poate vor fi domnsioarele tale de onoare unele dintre cele care au avut acelasi rol si la alte nunti la care ai luat parte. Gandeste-te bine si poti alege pe cineva tinand cont de evenimentele din trecut la care ai fost si tu. Nu trebuie neaparat sa fie persoane de care sa fii extrem de apropiata, insa daca aveti cat de cat o legatura, va stiti cat de cat, atunci de ce sa nu tii cont si de aceasta idee?

4. Poti avea o singura domnisoara de onoare sau poate nici una. Nu este ceva iesit din comun daca alegi o varianta sau alta. Poate fi domnsioara de onoare o singura persoana, cea mai buna prietena a ta, ori se poate renunta la acest obicei de a avea domnisoare de onoare la nunta. Este alegerea ta. Indiferent de alegerea pe care o vei face, nunta va fi una deosebita. Vei vedea.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru evenimentul pe care il vei avea in curand.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment