Cum sa intri in cartea recordurilor cu nunta ta?

Îți dorești o nuntă despre care să se vorbească mult timp după? Există multe soluții pentru această problemă, poți face ceva nebunesc sau poți aduce cei mai buni fotografi, fotografiile par nemuritoare. Sau poți încerca să dobori un record.Cele mai multe domnișoare de onoare la o nuntă, cel mai mare tort sau cel mai mare buchet de mireasă? Iată mai jos povestea câtorva miri care au intrat în cartea recordurilor cu nunțile lor.

Cum sa intri in cartea recordurilor cu nunta ta?

Nunti in cartea recordurilor

Nunti in cartea recordurilor

Cei  mai in varsta miri din lume, Este vorba de George Kirby, de 103 ani, si de Doreen Luckie, de 91 de ani, pentru care varsta nu a fost un obstacol in dorinta de a-si uni vietile.  Doreen a fost imbracata intr-o rochie alba ornata cu motive florale albastre, iar noul sau sot intr-un costum sobru si instalat intr-un scaun cu rotile. Formand un cuplu de 194 de ani impreuna, acesti britanici depăsesc precedentul record, de 191 ani, detinut din 2002 de francezii Francois Fernandez si Madeleine Francineau, potrivit Guinness Book.

Cele mai multe buchete de mireasă. Jamie Jackson o tânără din USA a reușit să prindă în decurs de 10 ani nici mai mult nici mai putin de 50 de buchete, participând la nunțile prietenilor și ale familiei. Jamie păstrează toate cele 50 de buchete și consideră că le-a adus noroc mirilor. Din cele 50 de cupluri la ale căror nunți a participat doar 4 au divortaț.

Si cum din SUA par să vină cele mai multe recorduri doborâte în materie de nunți, un cuplu de amercani si-au reînoit jurămintele de nuntă de 101 ori din 1984 până în 2011 când au intrat în cartea recordurilor…practic tipa s-a căsătorit de 101 ori cu același bărbat.

Cea mai bătrână mireasă din lume este, nu credem că este tocmai recordul pe care ti-ai dori să îl dobori dar  Minnie Munro (Australia), s-a căsătorit la vârsta de 102 ani cu mult mai tânărul Dudley Reid, 83 ani, intrând astfel în cartea recordurilor.

Nunti in cartea recordurilor

Nunti in cartea recordurilor

Crezi că ai dat cam mulți bani pe rochia de mireasă? Cea mai scumpă rochie din lume a costat 12.000.000 de dolari.

Îți doresti o nuntă restrânsă sau una cu foarte multi invitați? Ei bine un cuplu din India a bătut acest recor deja, la nunta lor participând 150000 de oaspeți.

Cea mai apreciată nuntă din lume a fost așa cum era de așteptat cea a fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg,  nunţul privind căsătoria cu Priscilla Chan a fost făcut chiar de Mark Zuckerberg, care a afișat o fotografie pe pagina lui de Facebook, a intrat astfel in cartea recordurilor primind 1,045,272 de like-uri, l-a devansat astfel pe Lyl Waine.

Nunti in cartea recordurilor

Nunti in cartea recordurilor

Poate te întrebi cât a cântărit cel mai mare tort de nuntă din lume? A fost prezentat la un târg de nunți din sua și a cântărit 6.818 kg.

Christa Rasanayagam din Canada a intrat in cartea recordurilor in 2003 cu cel mai mare buchet de mireasa. Buchetul continea 1500 de flori si avea o greutate de 92 de kg, oare l-a ținut mirele ?

Cel mai mare album foto de nunta se afla in India si cuprinde poze a peste 250 de cupluri care s-au csatorit. Albumul are 5.1816 de metri lungime si 3.9624 metri latime.

Poate nu vei reuși să intri in cartea recordurilor, dar cu siguranță poți avea cea mai frumoasă nuntă din lume. Pentru nunți pline de farmec care cu siguranță poartă acest titlu în ochii mirilor care le-au organizat, te invităm pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment