Cum sa il ceri in casatorie pe iubitul tau

Vrei sa stii cum sa il ceri in casatorie pe iubitul tau? Este adevarat ca nu multe femei pot face asta, ca este o cerere in casatorie mai putin traditionala. Cu toate acestea, in ultima vreme, femeile au inceput sa isi ia inima in dinti si sa pregateasca o astfel de surpriza pentru partenerii lor. Desigur, parerile sunt impartite in privinta acestui subiect. Dar nu ne vom ocupa de ele acum. Sa ne concentram asupra lucururilor pe care le poti face daca te-ai hotarat sa iti ceri iubitul in casatorie.

Cum sa il ceri in casatorie pe iubitul tau

1. Ceri permisiunea parintilor lui? Daca vrei sa mergi pe aceasta cale traditionala, atunci da, poti face asta. Si, daca in cazul cererii in castaorie facuta de el, tatal este cel caruia i se cere permisiunea, in cazul in care el este cerut in casatorie, atunci ai putea discuta cu mama lui. Insa, daca preferi sa ii faci o surpriza si nimeni sa nu stie de ceea ce urmeaza sa faci, atunci este in regula daca alegi sa nu ceri permisiunea parintilor lui inainte. Sigur nu se vor supara.

2. Trebuie sa ii cumperi un inel de logodna? Nu chiar! Orice alt ocbiect care sa reziste in timp si sa fie o amintire care sa va lege de cererea in casatorie, este ok. Un ceas poate fi o idee buna. Puteti grava data in care a avut loc cererea in casatorie, ori data nuntii. Sau poti scrie pe el un mesaj frumos, de dragoste.

Cum sa il ceri in casatorie pe iubitul tau

Cum sa il ceri in casatorie pe iubitul tau

3. Daca nu te-a cerut el in casatorie pana acum, poate insemna ca nu este pregatit pentru pasul cel mare? Daca inca nu ati avut o discutie legata de viitor, de castorie, daca vezi ca le evita sau iti spune ca nu este pregatit pentru pasul cel mare, atunci poate ar trebui sa mai astepti. Nu il forta sa spuna “DA!” pentru ca ii este teama sa nu te raneasca refuzandu-te! Fii sigura ca isi doreste sa va casatoriti, ca se simte pregatit si astfel va accepta cererea in casatorie si nici tu, nici el nu veti fi pusi intr-o sitiatie neplacuta.

4. Te vei intreba mereu daca te-ar fi cerut el de sotie? Suntem obisnuiti ca barbatul sa fie cel care organizeaza cererea in casatorie. Insa, daca femeia este cea care va face asta, atunci este posibil ca unele dintre ele sa se intrebe daca la un moment dat ele ar fi fost de cealalata latura a baricadei. Afla de ce il ceri in casatorie. Pentru ca te-ai saturat sa astepti ca el sa faca asta? Aici este o problema. Trebuie sa il ceri in casatorie din motivele corecte, pentru ca vrei sa fii toata viata alaturi de el. Iar daca el iti va da un raspuns pozitiv, atunci vei sti cu siguranta ca la un moment dal si el ar fi facut pasul cel mare si te-ar fi cerut in casatorie.

5. Vor comenta oamenii? Chiar te intereseaza aspectul asta? Atata vreme cat esti fericita, cat ai sustinerea celor dragi si te vei casatori cu barbatul iubit, nu mai conteaza ce spun altii.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment