Cum sa gasesti rochia de mireasa la care visezi… din nou

Stim cum este acel sentiment in momentul in care vedem sau probam rochia de mireasa. Poate stim asta din propria experienta sau am auzit alte femei descriind sentimentul. Insa ce se intampla atunci cand trebuie sa alegi din nou o rochie de mireasa? Fie ca te casatoresti iar, sau nunta a fost amanata ori anulata din cauza pandemiei sau din alte motive, sa alegi pentru a doua oara tinuta de mireasa poate fi la fel de emotionant, de coplesitor si de dificil din anumite puncte de vedere, asa cum a fost si prima data. Iata cum sa gasesti rochia de mireasa la care visezi… din nou.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa gasesti rochia de mireasa din nou

Nu e o idee buna sa compari rochiile de mireasa. E ca si cand ai compara un iubit din trecut cu cel din prezent. Tine cont de faptul ca este un alt eveniment, tu esti o alta persoana, schimbata in anumite privinte. Daca vrei o rochie similara, nu identica cu cea din trecut, daca simti ca asta e cel mai bine sa faci, atunci nu mai sta pe ganduri. Dar alege rochia fara a face comparatii.

Cum sa gasesti rochia de mireasa la care visezi

Cum sa gasesti rochia de mireasa la care visezi

Nu uita ca poti incerca ceva cu totul diferit. Poate de data asta vei alege o rochie la care nici macar nu te gandeai in trecut. Poate avea un pret diferit, o culoare diferita, un material diferit etc. De ce nu? Sau poate fi rochia de mireasa la care nici nu indrazneai sa visezi prima data cand a avut loc evenimentul in cadrul careia ai imbracat-o.

Alege ceea ce iti doresti. Poate ti s-a spus ca daca te casatoresti din nou, rochia ta de mireasa ar trebui sa (nu) fie intr-un fel sau altul. Insa nu exista nicio regula batuta in cuie care sa spuna ca daca imbraci rochia de mireasa pentru a doua, a treia sau a nu stiu cata oara, aceasta trebuie sa fie intr-un fel sau altul. Ai dreptul sa alegi rochia care iti place, sa ai nunta la care visezi din nou.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Chiar daca vei alege din nou o rochie de mireasa, nu inseamna ca aceasta experienta nu este la fel de speciala ca prima. E posibil sa fie chiar mai placuta, mai relaxanta, avand in vedere ca stii despre ce este vorba.

Cum sa gasesti rochia de mireasa la care visezi

Cum sa gasesti rochia de mireasa la care visezi

Daca prima data cand ai cautat rochia de mireasa nu a fost o experienta placuta din varii motive, acum poti schimba ceva. Ai grija pe cine iei cu tine atunci cand probezi rochiile de mireasa, tine cont de forma siluetei tale, de ceea ce iti spune inima, dar nu uita si de ratiune. Daca e ceva ce prima data nu ti s-a parut in regula, ai grija sa eviti acele greseli si situatii.

Daca vrei, poti comanda rochia de pe internet. Asta daca stii cu adevarat ce iti doresti si nu vrei sa probezi multe rochii sau ti se pare mai comod si la fel de eficient sa cumperi online. Alegerea iti apartine.

Oricum ar fi, orice alegere ai face, cu siguranta in ziua cea mare totul va fi bine si te vei simti minunat in rochia de mireasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa foto: Unsplash

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment