Cum sa folosesti rochia de mireasa a mamei tale la propria nunta

Sunt mirese care decid sa foloseasca rochia de mireasa a mamei lor atunci cand se casatoresc. Totusi, multe nu o imbraca fix asa cum este, ci ii aduc unele modificari sau o folosesc in alte moduri pentru a-si onora mamele si pentru a le multumi astfel pentru tot ceea ce au facut pentru ele de-a lungul timpului. Adevarul este ca rochiile nu mai arata atat de bine dupa o vreme, iar dupa zeci de ani cu siguranta materialul arata diferit. Sau poate ca tinuta a fost pastrata in conditii foarte bune, dar pur si simplu nu este potrivita pentru forma corpului tau. Dar nu trebuie sa iti faci griji. Exista solutii pentru aproape orice problema. Iata cum sa folosesti rochia de mireasa a mamei tale la propria nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum sa folosesti rochia de mireasa a mamei tale la propria nunta

O poti transforma intr-o tinuta pe care sa o porti la cununia civila. Vorbeste cu o croitoreasa talentata si priceputa, care sa readuca la viata rochia de mireasa a mamei tale, chiar daca intr-o forma mai mult sau mai putin diferita. Astfel, poti purta aceasta tinuta noua in ziua cununiei civile.

rochia de mireasa a mamei tale

rochia de mireasa a mamei tale

O poate purta fiica ta in calitate de domnisoara de onoare. Daca esti mama atunci cand te casatoresti, atunci fiica ta pate purta o rochie facuta din rochia de mireasa a mamei tale.

Poti folosi bucati din ea pentru a crea diverse accesorii. Daca rochia nu mai arata atat de bine ca in urma cu ceva zeci de ani si nu se poate crea o noua tinuta din ea, atunci poti face cateva accesorii folosind material luat din rochie. Spre exemplu, buchetul miresei poate fi legat cu o bucata de material din rochia de mireasa a mamei. De asemenea, se poate crea o frumoasa poseta din material luat din rochie, pentru a-ti tine acolo lucrurile necesare in ziua nuntii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Se pot face din ea si accesorii pentru par, atat pentru mireasa, cat si pentru mama ei. Poate iesi chiar si o batista frumoasa si eleganta care sa iti ajute mama sa isi tina in frau lacrimile care sunt inevitabile in ziua nuntii fiicei sale.

rochia de mireasa a mamei tale

rochia de mireasa a mamei tale

Poti sa o folosesti ca rochie de mireasa. Daca rochia s-a pastrat bine in timp, daca iti place mult cum arata si stilul nuntii voastre s-ar potrivi de minune cu rochia pe care a imbracat-o mama ta cand s-a casatorit, atunci stii deja ce poti face cu rochia de mireasa a mamei tale. Cu siguranta se va emotiona cand te va vedea mergand spre altar in rochia pe care candva a purtat-o si ea cand a devenit sotie.

Asadar, sunt mai multe modalitati prin care poti include rochia de mireasa a mamei tale in cadrul propriei tale nunti. O poti purta chiar tu ca rochie de mireasa, ii poti aduce modificari pentru a o transforma intr-o tinuta pentru cununia civila, o poti modifica pentru fiica ta, care iti va fi domnisoara de onoare la nunta, daca esti mama cand te casatoresti, sau poti face din rochie mai multe accesorii.

Foto: Pexels

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment